Arama sonuçları: *

1. Efesevgili

Bilgisayar donmaya başladı

Farklı klavyeylede denedim çok garip geliyo şuan fazla yapmıyo ama ilk açtığımda baya oluyo
  2. Efesevgili

denedim hala aynı şuan ilk açtığımda donma yaşıyorum
  3. Efesevgili

Ryzen 5 3600 Rtx2060 B450m pro max 16gb 480gb ssd
  4. Efesevgili

masaüstü
  5. Efesevgili

Dün oyun oynarken sinirlenip klavyeye vurdum ve bilgisayr vurduğumdan beri kafayı yedi donmalar falan başladı nedenini bilen varmı
  6. Efesevgili

Uygulama Düzgün OLarak Başlatılamadı 0xc00007b hatası alıyorum

Pcnin psu sunu değiştirdim ve böyle bir hata alıyorum 2 gün önce bu sorun yoktu sizce neden Şimdi denedim sadece Riot oyunları açılmıyor
  7. Efesevgili

Bilgisayardan gelen garip ses

Cızırtı daha çok 1613389975 Şimdi tekrar dinledimde vınlamaya benziyo gibi ama baya ses çıkıyo
  8. Efesevgili

Bilgisayardan gelen garip ses

Güç kaynağından geliyor gibi cızırtı sesi geliyo rahat bi şekilde duyuyorum sizce nedeni nedir pc 2-3 yıllık toplama
  9. Efesevgili

Görev yöneticisinde cpu kullanımı

Görev yöneticisini açtığım an yüzde 40-60 arası oluyo ama açınca görev yöneticisini anında yüzde 8-6 lara düşüyo bunun sebebi nedir ve bunu farkettiğimde sadece google ve discord açıktı
  10. Efesevgili

Kulaklıktan kendi sesimi duyuyom

Mal mal bilmedği sitelerden mc indirmeye çalışmış şaka gibi ben pcye virüs girmesin diye 1 tane program indirmiyom internetten bebe ne var ne yok indirmiş şaka gibi
  11. Efesevgili

Kulaklıktan kendi sesimi duyuyom

1 Aydır evde yokum ve pc mi eve gelen kuzenlerim kullanmış benden habersiz şaka gibi gözüm gibi baktığım pcnin içinden geçmişler şimdi kulaklıktan kendi sesimi duyuyorum napmam lazım video falan açınca hem kendi sesimi hemde videonun sesini duyuorum 1596114245 Not mikrofon kullanan uygulamalar...
  12. Efesevgili

PC MAVİ EKRAN VERİYOR

Ramleri tek tek takıp dene ikiliyse yoksa başka ramle dene
  13. Efesevgili

Kasa ısınma problemi

75 derece iyi
  14. Efesevgili

1. Monitörüm pembe 2.si normal ?

Ayarlardan düzeltiliyor
  15. Efesevgili

Boşta %100 gpu kullanımı

Virüs olabilri
  16. Efesevgili

RAM MHZ YÜKSELTME İLE İLGİLİ

3000 mhz ise neden 3200 yaptın yaptıysan da diğer ayarları yaptınmı
  17. Efesevgili

Yeni aldığım PC'de görüntü gitmesi sorunu

Fazla ısınmadan dolayı reset atıyo olabilir
  18. Efesevgili

Monitör fps sorusu

Bende aynı durum var 165 hz monitör var ve 300 fps aldığım için arada bi oyun takılıyomuş gibi oluyo bende 170 sabitledim ondan fpsyi
  19. Efesevgili

PUBG oyundan atma hatası

Beyler pubg oynarken her maç sonu lobiye geçerken yükleme ekranında oyundan atıyo bazen atmıyo ama genelde atıyo Not= Oyundayken atmıyor
  20. Efesevgili

DA2 sistem işlemcı sıcaklığı

İşlemci hızını arttırıyo overclock gibi bişey soğutucu alana kadar kapatmanı öneririm biostan kapatıyosun
Top Bottom