Neler Yeni

Bilgisayar donmaya başladı

Efesevgili

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Efe sevfili
Dün oyun oynarken sinirlenip klavyeye vurdum ve bilgisayr vurduğumdan beri kafayı yedi donmalar falan başladı nedenini bilen varmı

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dün oyun oynarken sinirlenip klavyeye vurdum ve bilgisayr vurduğumdan beri kafayı yedi donmalar falan başladı nedenini bilen varmı
Klavyeyi bilgisayardan söküp de dene bir de. Klavye kendi kendine girdi oluşturup donmaya sebep olabilir.

hzsalai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
emre akın
laptop mu yoksa masaüstü mü

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Klavye ile bilgisayarın donması arasında nasıl bir bağıntı kurabiliriz düşünüyorum da bulamıyorum. Klavye arızalanmış olabilir belki bu sebeple bilgisayarı kastırıyordur. Yine de mümkün değil gibi geldi bana.
Sistem özellikleriniz nedir?

Efesevgili

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Efe sevfili
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Klavye ile bilgisayarın donması arasında nasıl bir bağıntı kurabiliriz düşünüyorum da bulamıyorum. Klavye arızalanmış olabilir belki bu sebeple bilgisayarı kastırıyordur. Yine de mümkün değil gibi geldi bana.
Sistem özellikleriniz nedir?
Ryzen 5 3600 Rtx2060 B450m pro max 16gb 480gb ssd

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3

Efesevgili

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Efe sevfili
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
denedim hala aynı şuan ilk açtığımda donma yaşıyorum
Klavyeyi söküp tekrar takmayacaksınız. Klavyeyi sökün öyle açın bilgisayarı. Klavye takılı değilken de donma yaşıyor musunuz?

Efesevgili

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Efe sevfili
Klavyeyi söküp tekrar takmayacaksınız. Klavyeyi sökün öyle açın bilgisayarı. Klavye takılı değilken de donma yaşıyor musunuz?
Farklı klavyeylede denedim çok garip geliyo şuan fazla yapmıyo ama ilk açtığımda baya oluyo

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Farklı klavyeylede denedim çok garip geliyo şuan fazla yapmıyo ama ilk açtığımda baya oluyo
Açılışta çok fazla program yükleniyorsa donma yapabilir. Başlangıç ayarlarından (msconfig arama kısmına yazarak açabilirsiniz) bilgisayar açılışınca çalışacak programların bir kısmını devre dışı bırakmayı deneyebilirsiniz. Böylece ilk açılışta donmaların önüne geçebilirsiniz.
Virüs taraması da tavsiye ederim, ayrıca CTRL SHIFT ESCAPE tuşlarına basıp işlemci ve RAM kullanımı oranlarında bir anormallik var mı bakın derim. Eğer % olarak çok fazla kastıran program varsa bize de yazın, mümkünse kapatın programı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,308
Üyeler
162,945
Son üye
Barbaris
Top Bottom