Efesevgili
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 479
Dün oyun oynarken sinirlenip klavyeye vurdum ve bilgisayr vurduğumdan beri kafayı yedi donmalar falan başladı nedenini bilen varmı
Klavyeyi bilgisayardan söküp de dene bir de. Klavye kendi kendine girdi oluşturup donmaya sebep olabilir.Dün oyun oynarken sinirlenip klavyeye vurdum ve bilgisayr vurduğumdan beri kafayı yedi donmalar falan başladı nedenini bilen varmı
masaüstülaptop mu yoksa masaüstü mü
Ryzen 5 3600 Rtx2060 B450m pro max 16gb 480gb ssdKlavye ile bilgisayarın donması arasında nasıl bir bağıntı kurabiliriz düşünüyorum da bulamıyorum. Klavye arızalanmış olabilir belki bu sebeple bilgisayarı kastırıyordur. Yine de mümkün değil gibi geldi bana.
Sistem özellikleriniz nedir?
Bunu denediniz mi?Klavyeyi bilgisayardan söküp de dene bir de. Klavye kendi kendine girdi oluşturup donmaya sebep olabilir.
denedim hala aynı şuan ilk açtığımda donma yaşıyorumBunu denediniz mi?
Klavyeyi söküp tekrar takmayacaksınız. Klavyeyi sökün öyle açın bilgisayarı. Klavye takılı değilken de donma yaşıyor musunuz?denedim hala aynı şuan ilk açtığımda donma yaşıyorum
Farklı klavyeylede denedim çok garip geliyo şuan fazla yapmıyo ama ilk açtığımda baya oluyoKlavyeyi söküp tekrar takmayacaksınız. Klavyeyi sökün öyle açın bilgisayarı. Klavye takılı değilken de donma yaşıyor musunuz?
Açılışta çok fazla program yükleniyorsa donma yapabilir. Başlangıç ayarlarından (msconfig arama kısmına yazarak açabilirsiniz) bilgisayar açılışınca çalışacak programların bir kısmını devre dışı bırakmayı deneyebilirsiniz. Böylece ilk açılışta donmaların önüne geçebilirsiniz.Farklı klavyeylede denedim çok garip geliyo şuan fazla yapmıyo ama ilk açtığımda baya oluyo