Arama sonuçları: *

1. E

Mavi Ek Hatası IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

Sorun sistemdeki depolama biriminde gibi. HD Tune 5.75 indirip sistem disklerinin Health sekmesinin ekran alıntısını paylaşmalısınız. ******************************************************************************* * * *...
  2. E

Minidump Analizi Yapar Mısınız?

1) AIDA64 kaldırın. 2) Aşağıdaki ses sürücüsünü indirin. Daha sonra DDU ile eski ses sürücünüzü kaldırın ve bilgisayar yeniden açılır açılmaz indirdiğiniz sürücüyü kurun. https://download.msi.com/dvr_exe/mb/realtek_audio_R.zip Sorunun devamında Olay Görüntüleyicisi logu paylaşılabilir. Ona...
  3. E

Mavi Ekran sorunu. Minidump paylaşıyorum.

O halde ben işime geri döneyim, bir gün tanışmak dileğiyle. İyi okumalar dilerim, kolay gelsin. :)
  4. E

Bu arada kendimi tanıtayım, ben Enes. Daha çok bir başka forumda aktifim ki rehberlerimi illaki görmüşsünüzdür. Yardımı olur diye isterseniz aşağıya bırakabilirim. :)
  5. E

Demek buraların minidump okuyan kişisi sizsiniz ha? @FightForHonor Eksiğinizi belirteyim, ses sürücüsü kurdurmalısınız. Buralarda bile biri var mı diye bakmıştım anlaşılan buranın bilirkişisi sizsiniz. Önünüzde uzun bir yol var diyebilirim. 😉 Ses sürücüsü...
  6. E

Mavi Ekran Hatalarım

Buyurun, adım buralara da yayılmış ha? :D
  7. E

Mavi Ekran Hatası Yardım

Neden bu kadar kastınız? Direkt olarak dosyaları yükleyin bir servise o kadar.
  8. E

YIRTILMA VE GHOSTİNG YARDIM !!

Driver Booster kullanıyor musun?
  9. E

Minidump Analizi Yapabilenler Bu Konuya Lütfen Baksın

Şunu söylemek gerekirse haksızsınız. Gerçekten de çok bilgili kişiler var. Sadece Microsoft'un Bug checkleri ile çoğu sorun halledilir. Ekstradan sysinfo ve lm vb. komutlar ile hataların tamamına ulaşırsınız.
Top Bottom