Neler Yeni

Mavi Ekran Hatalarım

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hamza Yetik
Merhabalar, 6 aylık bir cihazım var ara ara mavi ekran hatası alıyordum fakat dünden beri 3 kez mavi ekran aldım. BIOS'umu, ekran kartı sürücümü güncelledim, format da attım fakat bu sorun devam ediyor. Hataların raporunu içeren .dmp dosyaları ektedir. Bana yardımcı olabilecek var mı?

https://drive.google.com/drive/folders/1fLNkMx1bsD6iiFMEGAgNe4Snc8FTWLXU?usp=sharing

Sistem:

Windows 10 Pro.

Ryzen 5 3600.

X570 GAMING Edge Wi-Fi.

RX 590 Sapphire Nitro Plus.

XPG 512 GB M.2 SSD.

XPG 2x8 3200 MHz D60 RAM.

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,296
İsim
umut şahin
Merhabalar, 6 aylık bir cihazım var ara ara mavi ekran hatası alıyordum fakat dünden beri 3 kez mavi ekran aldım. BIOS'umu, ekran kartı sürücümü güncelledim, format da attım fakat bu sorun devam ediyor. Hataların raporunu içeren .dmp dosyaları ektedir. Bana yardımcı olabilecek var mı?

https://drive.google.com/drive/folders/1fLNkMx1bsD6iiFMEGAgNe4Snc8FTWLXU?usp=sharing

Sistem:

Windows 10 Pro.

Ryzen 5 3600.

X570 GAMING Edge Wi-Fi.

RX 590 Sapphire Nitro Plus.

XPG 512 GB M.2 SSD.

XPG 2x8 3200 MHz D60 RAM.
bro dosyaları açamadım ancak bu biraz garip ya

En İyi Cevap
1
Ses kartınız sorun çıkarmış. Galiba siz Technopatta konu açmıştınız. Hatırlıyorum. Orada birisi zaten belirtmişti ses ile alakalı sorunuz var.

"DISM" rehberini uygulayın. Google DISM Technopat yazın ve karşınıza "Enes3078" arkadaşımın rehberi karşına çıkacaktır. Onu yap.

Ses kartınız USB ile bağlı. Focusrite USB ile alakalı bir sorun var.

CMD'yi yönetici çalıştırın ve "sfc /scannow" komutu uygulayın.

Genel olarak ses kartınızın başka bir şeyle çakışmış gibi bir şey. Aygıt yöneticisinden AMD HD AUDİO gibi bir ibare çıkacak onla ilgili bir sorun var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hamza Yetik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ses kartınız sorun çıkarmış. Galiba siz Technopatta konu açmıştınız. Hatırlıyorum. Orada birisi zaten belirtmişti ses ile alakalı sorunuz var.

"DISM" rehberini uygulayın. Google DISM Technopat yazın ve karşınıza "Enes3078" arkadaşımın rehberi karşına çıkacaktır. Onu yap.

Ses kartınız USB ile bağlı. Focusrite USB ile alakalı bir sorun var.

CMD'yi yönetici çalıştırın ve "sfc /scannow" komutu uygulayın.

Genel olarak ses kartınızın başka bir şeyle çakışmış gibi bir şey. Aygıt yöneticisinden AMD HD AUDİO gibi bir ibare çıkacak onla ilgili bir sorun var.
evet açmıştım bir kaç gün almadım fakat sorunum yeniden başladı. AMD HD AUDİO'yu bir türlü kaldıramadım. Realtek sürücümü kaldırdım. Focusrite sürücümü şuan için çıkardım ama müzik çalışmalarımı yaptığım ses kartım olduğu için sorun onda olsa bile geçici bir çözüm olacak. Gerçekten can sıkıcı scannow adımını, DISM adımlarını defalarca yaptım hiç bir sorun çıkmıyor.

Sedatt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Sedat Şahin
Dostum sorununu çözebildin mi son durum nedir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular