Arama sonuçları: *

1. Enes3841

Çözüldü✓ D.A Forum Bi̇lgi̇sayarımı Aldım Sorum Var

sistemin 20k falan değerli bi sistem değilse youtuba yaz cmd ile windows kurma diye. birde eğer valo oynamıyorsan win11 kur tavsiyem
  2. Enes3841

Sistem açıldıktan bi süre sonra kapanıyor

bence sorun ekran kartında çünkü pc açıldıktan sonra wattman hatası da veriyor
  3. Enes3841

son zamanlarda baya azaldı yapması ama artık bir defa değil iki defa kapanıyor art arda. Psu dan olamaz daha yeni değiştirdim aynı model ile
  4. Enes3841

Benim sistem MD-1 sistemi 2 sene önce almıştım bu sorun 6 aydır falan var daha öncesinde hiçbir sorun yoktu. Ama ne zaman hatırlamıyorum, bilgisayarı açtım 10 dakka falan sonra birden ekran gidiyor klavyenin farenin ledleri gidiyor ama bilgisayar kapanmıyor ama kapanıyor. Kasadaki yeniden başlat...
  5. Enes3841

2 gündür tilt edici bir ses geliyor kasadan değil

Windows kaç kullanıyorsun hocam
  6. Enes3841

2 gündür tilt edici bir ses geliyor kasadan değil

Benim kasadan arada pat küt ses geliyordu. Ufak bi kablo fana vuruyormuş, belki sende de öyledir kablolaman biraz karışıksa olabilir
  7. Enes3841

pc kendini durduk yere yeniden başlatıyor

Ekran kartı güç yüzdesi 5 yani öyle mi. Helal reis niye elektrik vericen ki anca israf demi :D Reis çek onu 50 ye düzelir yav
  8. Enes3841

hard disk sorunu ???

Birleştirme işlemi için sanal disklerden birisinin boş olması lazım
  9. Enes3841

pc kendini durduk yere yeniden başlatıyor

Son zamanlarda bende ve arkadaşımda var bu sorun. Bendeki bazen oluyor genelde sistemi yeniden başlatınca. Arkadaşımın ki oyun oynarken oluyor yani sistem sıcakken. O yüzden oyun açmaya korkuyo asdlkas sistem yanacak diye. Ekran kartı diyor bilgisayarcı. Sende bi baktırırsan iyi olur ekran...
  10. Enes3841

GPU VE CPU TEST SÜRESİ

Sana verilen cevaplara klasik olmuş olabilir ama PSU nedir kardeşim be. 550W nedir, rtx besleyecek bu psu
  11. Enes3841

GPU VE CPU TEST SÜRESİ

Hayırlı olsun sistem nedir merak ettim :D
  12. Enes3841

GPU VE CPU TEST SÜRESİ

Sistemi yeni aldıysan tüm driverleri kurduktan sonra koy benche 2 3 saat çalışsın. Eğer sistem zaten bi süredir sendeyse ekran kartı için 10 dakika cpu için 5 6 dakika yeterlidir
  13. Enes3841

2. Ekran Bilgisayar Açıldıktan Sonra Kapanıyor

Şuanda yok malesef. Ama sorun dönüştürücüde olsa ilk başta görüntü vermezdi. Görüntü geliyor sonra uygulamalar açılmaya başladığı zaman gidiyor
  14. Enes3841

2. Ekran Bilgisayar Açıldıktan Sonra Kapanıyor

Merhabalar öncelikle Bilgisayarımda 2 adet monitör var. Birisi LG 22inc 75hz monitör birisi LG 19inc VGA girişli monitör. VGA girişi olan monitörde Dark marka çevirici var VGA to HDMİ. Bu sorunu daha önce yaşamıştım HDMİ girişlerini soketlerini yerlerini değiştirince sorun ortadan kalkmıştı...
  15. Enes3841

Bilgisayar Böyle Başlatılıyor

Monitörü değiştirmeyi dene
  16. Enes3841

Çözüldü✓ Laptop bios sorunu (çözüldü)

Elinde başka HDD veya SSD varsa onları takmayı dene en azından sorunun depolamadan kaynaklanıp kaynaklanmaığını anlarsın
  17. Enes3841

Çözüldü✓ Laptop bios sorunu (çözüldü)

BİOS'a girebiliyor musun ?
  18. Enes3841

CineBenchR20 Sistemde görüntü gidiyor

Render vb. işler yaparken mi oluyor bu
  19. Enes3841

M2 ssd ve hdd gb ı az gözüküyor

O zaman disklere ayırmıştır depolamayı. Yani 1TB HDD varsa 250 250 500GB gibi ayırdınız yanlış anlamadıysam
Top Bottom