GPU 15 dakikaArkadaşlar ben masaüstü bilgisayarımda cpu ve gpu testlerini başlattım.Ne kadar çalıştırmalıyım bilen var mı?
Donanım arşivi videosunda 1 gün demişGPU 15 dakika
CPU 10 dakika
yeterlidir diye düşünüyorum. Neden daha fazla yorası ki zaten? 15 dk da 10 dk da max ısılarına ulaşıyorlar %100 kullanımda.
Gereksiz. Abdullah abinin bu dediğine çok karşı çıkıyorum işte.Donanım arşivi videosunda 1 gün demiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Donanım arşivi videosunda 1 gün demiş
Sistemi yeni aldıysan tüm driverleri kurduktan sonra koy benche 2 3 saat çalışsın. Eğer sistem zaten bi süredir sendeyse ekran kartı için 10 dakika cpu için 5 6 dakika yeterlidir
2 3 saattir açık zaten.Sistem 10 günlük falan.İlk geldiğinde üşendim testleri yapmadım şimdi yapıyorum.Gereksiz. Abdullah abinin bu dediğine çok karşı çıkıyorum işte.
Hayırlı olsun sistem nedir merak ettim2 3 saattir açık zaten.Sistem 10 günlük falan.İlk geldiğinde üşendim testleri yapmadım şimdi yapıyorum.
Teşekkürler.
Rica ederiz. 2 3 saat yeterli kapatabilirsin. Testlerden sonra res at pc ne.2 3 saattir açık zaten.Sistem 10 günlük falan.İlk geldiğinde üşendim testleri yapmadım şimdi yapıyorum.
Teşekkürler.
Hayırlı olsun sistem nedir merak ettim
i5 10400f MSİ Rtx 2060 ventus 16gb ram Corsair spec delta kasa ve 550W 80+ PSU Kingston a2000 500gb ssdRica ederiz. 2 3 saat yeterli kapatabilirsin. Testlerden sonra res at PC ne.
Sana verilen cevaplara klasik olmuş olabilir ama PSU nedir kardeşim be. 550W nedir, rtx besleyecek bu psui5 10400f MSİ Rtx 2060 ventus 16gb ram Corsair spec delta kasa ve 550W 80+ PSU Kingston a2000 500gb ssd