Neler Yeni

2 gündür tilt edici bir ses geliyor kasadan değil

KahramaNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
kahraman yıldırım
kaynağını bulmadığım gıcık edici bir ses geliyor belirli aralıklarla kulaklığa. Mesela dün gece 11 gibi valorant oynarken sanki windows sesi gibi bir şey duydum. Oyundan biri sound padden yapıyor sandım. Ama bu sabah zoom dersi dahil olmak üzere, ŞU AN forumu yazarken bile "diyuv" gibi iğrenç bir ses geliyor. Kaynağı nedir neden oluyor hiçbir fikrim yok. Lütfen yardımcı olun kafayı yemek üzereyim. Veyahutta bir çözüm önerirseniz sevinirim. Görev yöneticisini açtım hani belki bir programdır felan diye, ses geldiği esnada görev yöneticisindede herhangi bir olay olmadı. Tınlatıcam az kaldı

Has4nGodEx

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Hasan Acar
yok hocam harddiskde sistemime dahil lakin ses fiziksel bir ses değil. baya kulaklıktan sanki biri saundpadden açıyormuş gibi 5 dakkada bir felan dinnt diye bir ses geliyor. anlamadım. ve şu an bilgisayarda sanki yavaşlama yaşanıyor gibi
Bu arada cevap verirken cevap sekmesini kullanırsan cevap verdiğin kişiye bildirim gelir. Foruma hoşgeldin.

KahramaNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
kahraman yıldırım
kullanıyordum bir süre önce ama yakın zamanda sildim

Eeprom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Emre
Topraklama hattı zayıf bir tesisata bağlıysa kasada oluşabilecek statik elektrik ve sistem gürültülerini kulaklıkta da duyarsın. Aynı arabaların teyplerinin şarj dinamosundan parazit alması gibi, gaz verdikçe motor sesi duyarsın.

KahramaNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
kahraman yıldırım
Topraklama hattı zayıf bir tesisata bağlıysa kasada oluşabilecek statik elektrik ve sistem gürültülerini kulaklıkta da duyarsın. Aynı arabaların teyplerinin şarj dinamosundan parazit alması gibi, gaz verdikçe motor sesi duyarsın.
tesisat bi tık zayıf kalabilir ama o değil, ses arkadaşın attığı gibi; https://vocaroo.com/15Gz7WqgC15L

KahramaNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
kahraman yıldırım
Top Bottom