Neler Yeni

2 gündür tilt edici bir ses geliyor kasadan değil

KahramaNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
kahraman yıldırım
kaynağını bulmadığım gıcık edici bir ses geliyor belirli aralıklarla kulaklığa. Mesela dün gece 11 gibi valorant oynarken sanki windows sesi gibi bir şey duydum. Oyundan biri sound padden yapıyor sandım. Ama bu sabah zoom dersi dahil olmak üzere, ŞU AN forumu yazarken bile "diyuv" gibi iğrenç bir ses geliyor. Kaynağı nedir neden oluyor hiçbir fikrim yok. Lütfen yardımcı olun kafayı yemek üzereyim. Veyahutta bir çözüm önerirseniz sevinirim. Görev yöneticisini açtım hani belki bir programdır felan diye, ses geldiği esnada görev yöneticisindede herhangi bir olay olmadı. Tınlatıcam az kaldı

KahramaNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
kahraman yıldırım
scptoolkiti sil
1613372464876.png

program yok hocam, yakın zamanda silmiştim.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
yok hocam harddiskde sistemime dahil lakin ses fiziksel bir ses değil. baya kulaklıktan sanki biri saundpadden açıyormuş gibi 5 dakkada bir felan dinnt diye bir ses geliyor. anlamadım. ve şu an bilgisayarda sanki yavaşlama yaşanıyor gibi
Malwarebytes yükleyip tarama yaşat mısınız. Windows Defender çok etkin olmayabilir yukarıda attığınız görselde.

@Treyarch hocam sistemde zararlı var mı, Windows Defender'ın bulduğu "Trojan" nedir onun hakkında yardımcı olacaktır diye tahmin ediyorum.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,575
İsim
Mert Metshi

KahramaNN

80+
Dahası