Arama sonuçları: *

1. Erdem Salih Taşcı

Gpu ve cpu degerleri normal mi?

GPU ve CPU ikisi birlikte yükte çalışmıyor. Demekki sistem zorlanmıyor. 60+ FPS aldığınızdan dolayı olabilir. Kasma gibi bir problem yoksa gram sıkıntı yok.
  2. Erdem Salih Taşcı

oyun oynarken elektirikler gidince bişi olur mu?

Güç kaynağının korumaları yerindeyse çok sıkıntı yok.
  3. Erdem Salih Taşcı

Bilgisayarıma SSD Takabilirmiyim

Hard Disk'te 8GB SSD gibi bir ön bellek mevcut. Normal düz hdd'lerde bulunmuyor. Sizinki hybrid. 120gb'da da gerçekten zorlanırsınız. 500GB Hybrid'den geçmeye değmez. Ben de diyorum ki, 120gb almak yerine para biriktirin 500gb alın içiniz rahat olsun.
  4. Erdem Salih Taşcı

120gb yetmez. 240'da zorlar. Değiştirecekseniz en az 500 ile değiştirin derim daha sağlıklı olur. Ayrıca şu anki harddisk'de de 8GB SSD ön belleği var o kadar da kötü olmaması gerek.
  5. Erdem Salih Taşcı

Çok çok cimri bir şekilde kullanırsanız beelki. Günlük kullanımda bana yetmez. Eğer değiştirecekseniz 500GB ve üstü ile değiştirin derim.
  6. Erdem Salih Taşcı

Maalesef :/
  7. Erdem Salih Taşcı

SSD takabilirsiniz ve takılı diskin değiştirilebileceği belirtilmiş. Fakat ssd takmak isterseniz şuan takılı olan diski çıkarmanız gerekiyor. https://www.notebookcheck.net/Acer-Aspire-E5-573G-Notebook-Review.146740.0.html
  8. Erdem Salih Taşcı

updatecheker.exe virüs mü ?

Dosya konumu neresi? Ayrıca cpu ve gpu kullanımları nasıl?
  9. Erdem Salih Taşcı

Bu yazıyı nasıl kaldırırım?

Windows'u etkinleştirmen gerek.
  10. Erdem Salih Taşcı

Gözle görülemeyen FPS gerçekmi ?

Kağıt üstünde 200FPS de 60 FPS de 60Hz için aynı fakat 60Hz ise tam 60'da kasma olabiliyor fakat 61 de olmuyor. Böyle bir şey olabiliyor bizzat yaşadım. Ayrıca FPS oyunlarında V-SYNC açıkken ve FPS 130'lardayken arada fark var ben bunu hissedebiliyorum.
  11. Erdem Salih Taşcı

ısınmadan sebep bazı dosyalar silindi

Java DLL'i java kurarak geri getirebilirsiniz. https://www.java.com/tr/download/ Fakat ısınmada dolayı dosya silmesi bayağı bir garip. Temizleyici bir program varmı bilgisayarda?
  12. Erdem Salih Taşcı

Sistem parçalarının uyumu

Fiyatına bağlı. 800TL altındaysa veya o civardaysa alınabilir.
  13. Erdem Salih Taşcı

Sistem parçalarının uyumu

PSU yerine XPG Pylon 550W seç. Hem korumaları vb daha fazla hem de zaten Hydro K 600W 12v'dan anca 550W verebilirken XPG Pylon 550W iken 12v'dan tamamını verebiliyor (550W 12v)...
  14. Erdem Salih Taşcı

CPU yük altında 95°'leri buluyor.

Emin değilim hocam. Fakat o vrm'ler de çok iyi değil yani 3950X gibi bir işlemci için düşük kalmışlar. PF360'da aslında bakarsan gayet üst seviye kaliteli bir soğutucu bir gariplik var. Başka bir sıvı soğutmayla deneyin sonra sorun hala devam ediyorsarsa anakattadır diyeceğim de başka üst seviye...
  15. Erdem Salih Taşcı

CPU yük altında 95°'leri buluyor.

Sıvı soğutma modeli neydi? Sorunun termal macun kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Aslına bakılırsa bence sorun anakart'ın vrm'lerinden kaynaklı. Zira bilindiği üzere X570 Gaming Edge Wi-Fi modelinin VRM'ler sorunlu. Evet o anakart ile bu anakart aynı değil fakat X570 Gaming Plus'da da X570...
  16. Erdem Salih Taşcı

Furmark test sonuçları nasıldır

Kullanımların ekran görüntüsünü atabilir misiniz? Anlık kullanım düşmesi çok da önemli değil.
  17. Erdem Salih Taşcı

Furmark test sonuçları nasıldır

Sıcaklıklar gayet iyi de. Drop için Furmark ne alaka onu pek anlayamadım. MSI Afterburner ile drop yediğin oyundaki kullanımlara bak ve buraya at bakalım. Özellikle GPU - CPU ve RAM kullanım açık olsun.
  18. Erdem Salih Taşcı

SSD Takmma Sonucu Mavi Ekran Hatası Alıyorum

Driver'lar ile donanımların çakışmış olması muhtemel. İçindeki önemli bilgileri alın temiz format atın derim.
Top Bottom