Arama sonuçları: *

1. Ferocious

Kasa fanları beyaz yanıyor ve dönmüyor

takılı reis olmasa zaten hiç dönmezdi pc açılıyoken az dönüp duruyor bana kontrolcü kaynaklı gibi geliyor
  2. Ferocious

Kasa fanları beyaz yanıyor ve dönmüyor

Gamepower Horizon MESH kasamın fanları bazen fan kontrol kumandasından herhangi bir tuşa basınca böyle oluyordu, kontrolcünün fan yazılı kablosunu çıkar tak yapınca anca düzeliyordu. Bugün yanlışlıkla kasanın üstündeki rgb tuşuna bastım ve yine aynı durumla karşı karşıyayım ne yaptıysam da...
  3. Ferocious

Güç tuşuna bastığımda pcde tık yok

konuda değindiğim ggibibilgisayar kapalıyken bile anakartımda bi kırmızı led yanıp sönüyordu o artık yanmıyor
  4. Ferocious

yanık kokusu var mı diye baktım da hocam yok yani zaten bilgisayar kapalıydı dediğim gibi ne olduysa oluyoken
  5. Ferocious

evet hocam açık
  6. Ferocious

denedim hocam hiçbir şey olmuyor
  7. Ferocious

elektrik gelmediğinden pc açılmıyor büyük ihtimalle zaten hocam prizi değiştirdim psu kablosu değiştirdim pc açıp tozunu aldım psu fanının ve genel anlamda ön port devresinin ama bir şey değişmedi anakart ışığım bile yanmıyor hâla
  8. Ferocious

Sistemim imzamda bulunuyor. Bilgisayarı kapatıp maç izlemeye gitmiştim. Herhangi bir elektrik kesintisi olmadı bu süreçte. Maç bitti ve bilgisayarıma geri döndüğümde güç tuşuna bastığımda bilgisayarım açılmadı. Normalde anakartımda yanıp sönen kırmızı bir led vardı şu an o da yanmıyor. PSU...
  9. Ferocious

Cızırtı Geliyor kasadan !

bazılarında psu ya da varsa hdd sorun yapıyor
  10. Ferocious

Witcher 3 düşük fps

2133 MHz ram kullanılmış videoda
  11. Ferocious

Bilgisayar temizlik sonrası açılmıyor

işte şansına bu sefer gg olmuş olabilir
  12. Ferocious

Bilgisayar temizlik sonrası açılmıyor

eğer plastik eldiven takmadıysan statik elektrikten gg olma ihtimali baya yüksek
  13. Ferocious

Rtx 3060 monitöre görüntü gitmiyor

ekran kartına takcan olm görüntü kablosunu bi de sana hdmi girişli monitör lazım çoğu dönüştürücü çalışmıyor
  14. Ferocious

Realtek Audio Control Gözükmüyor.

krisp öneririm
  15. Ferocious

Realtek Audio Control Gözükmüyor.

dcde kullanacaksan zaten onda var kayıt için kullanacaksan obste de var
  16. Ferocious

Gpu ve cpu degerleri normal mi?

Bana düşük geldi hocam 1639071313 son sürücüleri indir ardından hata verip zaten son sürücüleri kullanıyorsunuz falan derse günceldir
  17. Ferocious

Gpu ve cpu degerleri normal mi?

Oyun ayarların nedir bir de sürücülerin güncel mi chipset/ gpu falan
  18. Ferocious

Bilgisayar yavaşlama donma

PC özelliklerim: ASUS B450M DRAGON BULK / AMD RYZEN 5 3500X / ADATA XPG GAMMIX DDR4 3000MHZ CL16 2X8 16GB RAM / ASUS PHOENIX GTX 1660 SUPER / GAMEPOWER HORIZON MESH 500W / WD BLUE 2TB 5400RPM HDD 10 aylık bilgisayar son 4 gündür durup dururken PC donuyor 1-2 dk geçmeden gelmiyor oyunda da zor...
  19. Ferocious

Windows Otomatik Onarım sonrası siyah ekran

Durup dururken System Service Expection hatalı bir mavi ekran aldım sonrasında otomatik onarıma hazırlanıyor dedi siyah ekranda kalıyor lütfen yardım edin
Top Bottom