artık yapacak bişey yok sana musallat olmuş bi camii hocasına yada cinci hocaya git. sana dua okur hiçbirşeyi kalmaz.Arkadaşlar merhaba babam ders videosu diye bir dosya indirmiş içinde musallat exe yazılı bu virüs en hızlı nasıl silinir? Laptop'a takmış ki iyiki pc'ye takmamış bunu ben flashtan laptoptan nasıl silinir?
Sıkıntı olmazda adam konuyu görmüş zaten geri dönerdi,meşguller zaten daha da meşgul etmemek lazım.Hocam gitmezse tekrar atıyım dedim bir sıkıntı olur mu ki?![]()
Taramada sürekli virüs görüyor format diskini takıp format atayım mı? Bu diskede bulaşır mı?Sıkıntı olmazda adam konuyu görmüş zaten geri dönerdi,meşguller zaten daha da meşgul etmemek lazım.
Kaspersky tarama başlatmıyor onun yerine 360 security ve adwcleaner ile tarama yaptım 360 2 tane buldu sildi ama adwclenaer sürekli yeni yeni buluyor. Ne yapacağım buna ben anlamadım dünden beri bir yardımcı olursanız sevinirimFormat öneren arkadaşlar neden format öneriyor? Kaspersky Free indirip tam tarama yapın. Düzelecektir.
Musallat ne la türk virüsümüArkadaşlar merhaba babam ders videosu diye bir dosya indirmiş içinde musallat exe yazılı bu virüs en hızlı nasıl silinir? Laptop'a takmış ki iyiki pc'ye takmamış bunu ben flashtan laptoptan nasıl silinir?
Babam yüklemiş bir yerden türk virüsüymüş geri kendi pişman olup onu silen bir program daha yapmış bir okul sitesinde paylaşılmış.Musallat ne la türk virüsümü
Malwarebytes'da siliyor onu indirin. Okulda çok kullandım.Kaspersky tarama başlatmıyor onun yerine 360 security ve adwcleaner ile tarama yaptım 360 2 tane buldu sildi ama adwclenaer sürekli yeni yeni buluyor. Ne yapacağım buna ben anlamadım dünden beri bir yardımcı olursanız sevinirim