Takılı olmayan bir kablo yok ya da ben mi görmüyorumBatarya soketinin ordaki flex kablo
En az 10 defa açtım hic eldiven takmadımeğer plastik eldiven takmadıysan statik elektrikten gg olma ihtimali baya yüksek
işte şansına bu sefer gg olmuş olabilirTakılı olmayan bir kablo yok ya da ben mi görmüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
En az 10 defa açtım hic eldiven takmadım
psunun arkasındaki tuş? laptopmuş :/Her zamanki normal sekilde açtım temizledim termal macunu sürdüm ve kapattım düğmesine bastığımda güç gelmediğini farkettim acaba biseyi takmadım mi diyip açıp baktim ama her şey yerli yerinde fakat bilgisayar açılmıyor sorun ne olabilir. Neye zarar vermiş olabilirim kabloda vs. Sorun yok
Bataryayla alakali oldugunu düşünmüyorum zTen değişik bir bataryasu var bulabileceğimi sanmiyorum ama tesekkur. ettimHocam yakininizda bilgisayarci varsa oradan odunc batarya alip takmayi dener misiniz? aklima baska bir sey gelmiyor cunku
dasdasdashahahahahaha parantez içi kısmına kahkaha attım adamsınSenin konuyla alakası varmı bilm ama ben tozlandığı zmn felan kulak çubuğunu ıslatıp (yalamakla alakası yok suyla ıslatıyorum)
Yavaş yavaş pc ye sokup temizliyorum iyice bi 7 kulak çöpü harcadım pırıl pırıl oldu
Kabloları aynı şekil taktınız mı hocam.