Laptop temizlik sonrası açılmıyor!

Fanı temizlerken döndüre döndüre temizledi ise içinde akım birikip takınca anakarta zarar vermiş olabilirsin.
Yok artık o kadarcık akımda da yanmaz herhalde anakart fan zaten 2.5w ile çalışıyor

Keşke açmasaydım buradan insanlaara tavsiye eğer elinizde yeteri kadar malzeme yoksa ve laptoptan bir beklentiniz de yoksa oyun oynamak gibi açmayın elinizde aha benim gibi kalır

Toplarken eksik yaptığın bir şey var en baştan dikkatlice yeniden yap
Yarın deneyeceğim hocam şu anda saat geç oldu ailem yattı ses felan çıkmasın ben biraz sesli çalışırım

Ekran kartı yok apu
apu olsa bile ekrana görüntüyü veren soket var kardeşim :D laptop bu panele nerden vericeksin görüntüyü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartı soketi ne aga laptopta?
4 : 50 ye bak kardeşim orda siyah kabloyu soketinden çıkarıyor görüyomusun , görüntüyü panele vermen için onu oraya takman gerekiyor onu düzgün takmadığında görüntü gelmiyor laptop paneline.

apu olsa bile ekrana görüntüyü veren soket var kardeşim :D laptop bu panele nerden vericeksin görüntüyü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4 : 50 ye bak kardeşim orda siyah kabloyu soketinden çıkarıyor görüyomusun , görüntüyü panele vermen için onu oraya takman gerekiyor onu düzgün takmadığında görüntü gelmiyor laptop paneline.
Ekran kartı soketi sandım. Birde tavrını düzeltir misin?
PCI-E Soketi sandım kısaca

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,181
Üyeler
185,384
Son üye
BleazFinaly
Geri