Arama sonuçları: *

1. ForgettaShow

Out of Range hatası alıyorum

Sistemi güvenli modda açmak istiyorum ancak Out Of Range hatası veriyor monitörüm 60hz. Windows yüklü başka diskle deneyince bu sorun olmuyor
  2. ForgettaShow

Bozuk Windows üzerine Windows kurmak

Windows düzgün başlatılamadı hatası alıyorum, Windows 10 yüklü USB bellek takılı, sorun gider kısmından kurulum yaparken 1. seçeneği seçiyorum yani yükselt olanı. Böylece sanırım dosyalarım gitmez, gitmelerini istemiyorum çünkü 900 GB kadar.. Bozuk Windows üzerine Windows kurabilir miyim format...
  3. ForgettaShow

Windows düzgün başlatılamadı

Oyun oynarken ekran karıncalandı bir anda ve kapandı, yeniden başladı ve bu hatayı veriyor yardımcı olur musunuz
  4. ForgettaShow

Odada bir koku var bilgisayardan geliyor olabilir mi?

kasadan değildir
  5. ForgettaShow

PC kırmızı ışık sürekli yanıyor

Selam, bilgisayarı baştan aşağı temizledim, parçaları söktüm, termal macun yeniledim, kasayı yıkadım vs. genel bir temizlik yaptım. Parçaları birleştirdim, sistemi açtım fakat kasanın üstünde ki kırmızı ışık sürekli yanıyor. Bu sorun olur mu? Gözüme çarptı ama bilmiyorum. Yanıp sönmüyor, düz...
  6. ForgettaShow

Cod MW3 türkçe dublajı virüslü mü?

Virustotal'den EXE olanı tarattığımda 4 tane tehlike algılıyor fakat data olan rar dosyalarını tarattığımda sorun yok diyor. Dublajı kurdum bile, virüslü müdür? Taminindir.com'dan kurmuştum. Oyun Steam.
  7. ForgettaShow

Windows'u sata SSD'den M2 SSD'ye nasıl taşırım?

Sorum başlıkta, nasıl yapabilirim? Sata'ya format atmadan, içinde oyunlar ve belgeler var. Ek olarak, M2 SSD'm 500 GB ama taktığımda sistem üzerinde 460GB olarak görünüyor. Sebebi nedir?
  8. ForgettaShow

Bu sistem Valorant'ta neden kasıyor?

adrenalin edition kurmuştu sanırım arkadaşımın pcsi https://www.amd.com/en/support/graphics/amd-radeon-r7-series/amd-radeon-r7-200-series/amd-radeon-r7-240 1675358529 aslında iyi işlemcisi 1675358705 Bu videodaki sistemle aynı, videodaki değerler stabil. Valorant 'ın o zamandan bu zamana bu...
  9. ForgettaShow

Bu sistem Valorant'ta neden kasıyor?

Sistem özellikleri: i7 3770 R7 240 16GB RAM Arkadaşımın sistemi, Valorant yüklettim ve oyuna girdim. En düşük grafiklere almama rağmen oyun çok dönüyor ve FPS Max 35-40 oluyor sürekli 10 FPS'te dalgalanıyor. Sebebi nedir? Driver ile alakası var mı?
  10. ForgettaShow

Bilgisayarı gece açık bırakmak sıkıntı çıkarır mı ?

bir sıkıntı olmaz ve elektrik faturasına da PC'nin çok bir etkisi yok, PC almadan önceki elektrik faturasıyla PC aldıktan sonrasını karşılaştırdım aylık 10 lira falan herhalde :D
  11. ForgettaShow

Uygulama tavsiyeleri

Malware Bytes. 1672249554 kanka sen ne diyon
  12. ForgettaShow

Msi b460m-A pro Anakarta Uyan M2 SSD

Hayırlı olsun.
  13. ForgettaShow

İkiside iyi ama şahsen Kioxia alırdım.
  14. ForgettaShow

Anakartınız 3.0 destekliyorsa, 3.0 çalışır.
  15. ForgettaShow

Anakartında M2 SSD desteği varsa istediğin M2 SSD'i takabilirsin.
  16. ForgettaShow

Masaüstü pcde wifi kullanma

Yok diye biliyorum ama Kingboss tercih ederdim ben. Zaten Donanım Arşivi YouTube kanalında da önerilen bir adaptör.
  17. ForgettaShow

Masaüstü pcde wifi kullanma

USB Wi-Fi adaptör alabilirsin. Kingboss AC1200 kullanıyorum memnunum.
  18. ForgettaShow

17 Bin TL bütçem var kasa önerir misiniz?

https://www.incehesap.com/fornax-oyuncu-bilgisayari-fiyati-60039/
Top Bottom