Neler Yeni

Masaüstü pcde wifi kullanma

trifor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Emirhan
Arkadaşlar merhaba, VOK FRIDAY2 kullanıyorum. Evimde modem salonda acaba wifi ile internete bağlanabilir miyim bu sistemde? (Ek bir parça vs alarak)

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
en sağlıklisi mesafeyi ölçüp Cat 6 kablo alman adaptörle ping ve hız kaybı illaki oluyor

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
USB Wi-Fi adaptör alabilirsin. Kingboss AC1200 kullanıyorum memnunum.

trifor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
en sağlıklisi mesafeyi ölçüp Cat 6 kablo alman adaptörle ping ve hız kaybı illaki oluyor
Hocam öyle düşündümde kablolarin gittigi yerden cok görüntü kirliligi oluyor baska bir çözüm yok mu acaba?

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Hocam öyle düşündümde kablolarin gittigi yerden cok görüntü kirliligi oluyor baska bir çözüm yok mu acaba?
eski anakartımda dahili wifi anteni vardı alt kattaki İnternet e bağlanıyordum ara ara ping drop vs giriyordu yani hocam fps oyunları oynuyorsanız ağırlıkli olarak kablosuz ping daha fazla olucaktir hele salon uzaksa veya duvarlar kalın ise ping çok olur bence kendi eviniz ise kablo kanalı alıp kablo cekmeni öneririm veya odana modemi alıp diğer odalar için sinyal güçlendirici alabilirsin

trifor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
USB Wi-Fi adaptör alabilirsin. Kingboss AC1200 kullanıyorum memnunum.
Hepsiburadada vothoon vs kingboos var, bunların ikiside aynı duruyor ama performanslarinda bir farklilik var mi acaba? Biliyor musnuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

eski anakartımda dahili wifi anteni vardı alt kattaki İnternet e bağlanıyordum ara ara ping drop vs giriyordu yani hocam fps oyunları oynuyorsanız ağırlıkli olarak kablosuz ping daha fazla olucaktir hele salon uzaksa veya duvarlar kalın ise ping çok olur bence kendi eviniz ise kablo kanalı alıp kablo cekmeni öneririm veya odana modemi alıp diğer odalar için sinyal güçlendirici alabilirsin
Hocam ben pek fps oyunu oynayan birisi değilim. Onun kadar mesakkati kaldirmaya değmez yani, sadece internetim olsun temiz olsun evim yeter. Ne kadar az kablo o kadar rahatlik bende :D başak burcu sagolsun

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
Berk
Arkadaşların da belirttiği gibi kaliteli bir adaptör al kasaya, işini görür.

Son düzenleme:

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
Hepsiburadada vothoon vs kingboos var, bunların ikiside aynı duruyor ama performanslarinda bir farklilik var mi acaba? Biliyor musnuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ben pek fps oyunu oynayan birisi değilim. Onun kadar mesakkati kaldirmaya değmez yani, sadece internetim olsun temiz olsun evim yeter. Ne kadar az kablo o kadar rahatlik bende :D başak burcu sagolsun
Yok diye biliyorum ama Kingboss tercih ederdim ben. Zaten Donanım Arşivi YouTube kanalında da önerilen bir adaptör.

Top Bottom