Hocam öyle düşündümde kablolarin gittigi yerden cok görüntü kirliligi oluyor baska bir çözüm yok mu acaba?en sağlıklisi mesafeyi ölçüp Cat 6 kablo alman adaptörle ping ve hız kaybı illaki oluyor
eski anakartımda dahili wifi anteni vardı alt kattaki İnternet e bağlanıyordum ara ara ping drop vs giriyordu yani hocam fps oyunları oynuyorsanız ağırlıkli olarak kablosuz ping daha fazla olucaktir hele salon uzaksa veya duvarlar kalın ise ping çok olur bence kendi eviniz ise kablo kanalı alıp kablo cekmeni öneririm veya odana modemi alıp diğer odalar için sinyal güçlendirici alabilirsinHocam öyle düşündümde kablolarin gittigi yerden cok görüntü kirliligi oluyor baska bir çözüm yok mu acaba?
Hepsiburadada vothoon vs kingboos var, bunların ikiside aynı duruyor ama performanslarinda bir farklilik var mi acaba? Biliyor musnuz?USB Wi-Fi adaptör alabilirsin. Kingboss AC1200 kullanıyorum memnunum.
Hocam ben pek fps oyunu oynayan birisi değilim. Onun kadar mesakkati kaldirmaya değmez yani, sadece internetim olsun temiz olsun evim yeter. Ne kadar az kablo o kadar rahatlik bende başak burcu sagolsuneski anakartımda dahili wifi anteni vardı alt kattaki İnternet e bağlanıyordum ara ara ping drop vs giriyordu yani hocam fps oyunları oynuyorsanız ağırlıkli olarak kablosuz ping daha fazla olucaktir hele salon uzaksa veya duvarlar kalın ise ping çok olur bence kendi eviniz ise kablo kanalı alıp kablo cekmeni öneririm veya odana modemi alıp diğer odalar için sinyal güçlendirici alabilirsin
Arkadaşların da belirttiği gibi kaliteli bir adaptör al kasaya, işini görür.Hocam öyle düşündümde kablolarin gittigi yerden cok görüntü kirliligi oluyor baska bir çözüm yok mu acaba?
Yok diye biliyorum ama Kingboss tercih ederdim ben. Zaten Donanım Arşivi YouTube kanalında da önerilen bir adaptör.Hepsiburadada vothoon vs kingboos var, bunların ikiside aynı duruyor ama performanslarinda bir farklilik var mi acaba? Biliyor musnuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam ben pek fps oyunu oynayan birisi değilim. Onun kadar mesakkati kaldirmaya değmez yani, sadece internetim olsun temiz olsun evim yeter. Ne kadar az kablo o kadar rahatlik bende başak burcu sagolsun