TyShame
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 627
- İsim
- Halil
- İlgilendiği Kategoriler
- Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
- @karachayproductions
Çözülmesine sevindim aslında demek istediğim her modemin arayüzünün farklı olmasıydı. Arayüzü görse millet daha mantıklı şeyler önerebilir wifi kanalı olarak 6 seçmen çevrende özellikle wifiden anlamayan insanlar varsa ( hanelerden bahsediyorum ) sana + sağlayacaktır. 40mhz seçmen de + sağlayacaktır. Sana bu değerleri nereden bulabileceğine dair 2 adet fotoğraf bırakacağım. 20/40 yazanı 40 a kanalı otomatikten 6 ya çekebilirsin 6 genelde en boş ve en hızlı kanallardan olur. Sürüm güncellemen de genel internet performansına olumlu etki yapacaktır onu da bakım gibi sistem yönetimi gibi menülerde bulabilirsin. Birde wifi yoksa önce internet varmı diye kabloyla kontrol et. Çoğu modem sorunu sistemsel oluyor millet altyapıdan sanıyor.öncelikle yardımın ve yardımlarınız için teşekkürler ilk mesajımda zyxel model olduğunu söyledim hatta ürün linkinide koymustum.
neyse sorunu çözdüm zaten kablosuz mousenin wifi adaptörü sinyal şaşırtıyor ve bu yüzden sürekli kopmalar yaşıyordum. dongle'ı uzaklaştırınca sorun çözüldü