Arama sonuçları: *

1. Forjest

bilgisayarım Donuyor

https://gamebooster.itopvpn.com/tr/index.php
  2. Forjest

Mavi Ekran Wireless Adaptörü taktıktan sonra oyunlarda mavi ekran

Ekran kartının sürücü ile alakalı mavi ekrana düşüyor olabilir. Ekran kartı sücüsünün eski bir versiyonuyla değiştirip denemek gerekli. Wireless adaptörler ekran kartı ile ortak çalışmaktalar. Sorun sürücüyse eğer her iki donanımın sürücülerini değiştirmek gerekli. Deneme yanılmayla sorun...
  3. Forjest

AYGIT YÖNETİCİSİ KAPATMAM GEREKENLER

Internetiniz çalışıyorsa eğer kapatmanız gereken bir şey yok aygıt yöneticisi gayet normal görünmekte.
  4. Forjest

pc de bir şey okurken takılıyor

Ekran kartı sürücülerinden kaynaklı olabilir. En son sürüme güncellemeniz sorunu çözebilir. Denemek gerekli. Diğer taraftan da arka planda çalışan servisler hizmetler vs. yoğun oluşundan engelleme yapabilir. Hizmetleri çalışan servisleri azaltmakta çözüm olabilir.
  5. Forjest

Güç tuşuna basınca anlık olarak kapanma sorunu

Yüksek emiş gücüne sahip hava ile donanımları iyice temizleyin tek tek gerekirse temizleyin kısa devre yapan parça olabilir. Tozda yapabilir temizlik yapmak gerekli.
  6. Forjest

EFI ve UEFI aynı şeyler mi?

Çoklu işletim sistemi kurmak için "Ventoy" adlı programı kullanmanızı öneririm. https://sourceforge.net/projects/ventoy/files/v1.0.96
  7. Forjest

Bilgisayar Donma Sorunu

İşletim sistemiyle alakalı sistem dosyalarında uyumsuzluklar olabilir. Sürücü çakışması ekran kartı sürücüsünün güncel olması gerekli. Yeni bir sistem kurulumu yapmak bazen sorunları çözer.
  8. Forjest

Her gün mavi ekran yiyorum

Sadece tahmin ettim. Ekran kartı işlemcisi ekran kartının görüntü motoruyla alakalıdır işlemci görüntüleri yönetir. Sürücülerinde güncel olmasıda + sağlar. Beta sürücüler yerine Final sürücüleri kullanmak stabilite sağlayacaktır.
  9. Forjest

Her gün mavi ekran yiyorum

Sürücülerle alakalı olabilir güncel olan sürücülerinize bakınız derim ekran kartı işlemcisinden kaynaklı olma ihtimali var.
  10. Forjest

Format Atamıyorum Siyah Ekranda Kalıyor

Anakart bios ayarlarıyla alakalı olabilir bios'u varsayılan ayarlara alarak denemek gerekli.
  11. Forjest

Bilgisayarım kapanmıyor.

Teknik olarak bir arıza olabilir PSU'da mesela ya da anakart bios ayarlarıyla alakalıda olabilir. Deneme yanılmayla çözülebilir belki.
  12. Forjest

Bilgisayarım kapanmıyor.

Temiz bir format atmanızı öneririm windows dosyalarında sorunlar meydana gelmiş ollsa gerekki kapanma olmamakta. En iyi çözüm yedeklerinizi alarak sıfırdan windows'u kurmanız olacaktır.
  13. Forjest

Bios üzerinden format atarken mavi ekran yiyorum

Cihazda çalışan bir sistem varsa eğer, windowsu normal olarak kurmak denenebilir. Ya da NT6 ile sistem rahat şekilde kurulabilir. Sorunun ben bios'tan kaynaklandığını düşünüyorum. Diğer bir hususta sistemin usbdiske yazdırma hatasıda olabilir muhtemeldir.
  14. Forjest

Laptop Bi̇r Anda Yavaş Çalişmaya Başladi

Arka planda güncellemeleri falan alıyor olabilir hizmetlerle ilgili meşkuliyetler de yavaşlama yapabilir ancak bu geçici ağırlık olacaktır. Sisteminizde detaylı bir temizlik yapıp, Arka planda fazladan çalışan hizmetler varsa kapatmanız gerekebilir. Windows update vb. gibi.
  15. Forjest

Bilgisayar Boşta Veya Yükte Aniden Kilitleniyor

Sürücü çakışmalarından kaynaklı olabilir. Sürücülerinizi baştan yükleyip deneyin. IOBit driver Booster'ı öneririm. Sürücü onarım özelliğide mevcut. Diğer taraftan donanım uyumsuzluklarından da olabilir. Videodan çok fazla bir şey anlamadım doğrusu. Bios ayarlarınız ne durumda güncelleme...
  16. Forjest

UPDATER.EXE NASIL KALDIRILIR

Sisteminize sıfırdan temiz bir kurulum yapmanızı öneririm. Updater.exe adıyla çalışan keylogger tarzı bir program bulaşmış olabilir sisteminize. Derhal kurtulmanızı öneririm bu sorundan. Bazı antivivrüs defender vb. koruma programlarına yakalanmadan çalışan uygulamalar mevcut piyasada. Kolay gelsin.
  17. Forjest

Güç düğmesine bastığımda bilgisayar açılmıyor

Dayakla açılan pc :D | Power Supply anakart bağlantılarına bakmak gerekli.
  18. Forjest

Bi̇lgi̇sayarimda Trojen Mi̇ Var ?

Bilgisayarda yeni bir hesap oluşturun oradan giriş yapın. Eski hesabıda silin gitsin ayarlar geri gelir eskisi gibi olacaktır. Eski hesaptaki dosya veya ayarları almayı unutmayın. (:
  19. Forjest

Çözüldü✓ Bilgisayarimi açtığımda şifreyi doğru girdiğim halde açılmıyor

Windows Login Unlocker programını kullanın. -> https://archive.org/download/win-pe-10-login-unlocker-v-1.6/WinPE10%20Login%20Unlocker%20v1.6.iso buradaki iso dosyasını usbdiskinize yazdırın sistemi boot edin program üzerinden, kullanıcı isminizi seçip resetleme yapmanız yeterli. Bu program...
  20. Forjest

Bilgisayar virüs bulaştı jardan

Bir linux dağıtımı indirerek orn: linux mint, sistemi bu işletim sistemiyle live olarak çalıştırarak başlatın. Virüs linux'te çalışmayacağından dolayı dosyalarınızı varsa eğer kurtarın ayrı bir diske alarak güvenli yere alın. Daha sonra windows'u sıfırdan yükleyerek işlemleri bitirin...
Top Bottom