Ekran kartı işlemcisinden kaynaklı olduğunu nasıl anladın? Daha doğrusu, ekran kartı işlemcisi ne demek?Sürücülerle alakalı olabilir güncel olan sürücülerinize bakınız derim ekran kartı işlemcisinden kaynaklı olma ihtimali var.
HEmen atıyorum.minidump dosyanızı atarmısınız? internetten bakabilirsin nasıl atacağına
1'den fazla olabilir tarihlerine bakip günümüze en yakın olanı atHEmen atıyorum.
ekran kartı işlemcisi? sürücüler?Sürücülerle alakalı olabilir güncel olan sürücülerinize bakınız derim ekran kartı işlemcisinden kaynaklı olma ihtimali var.
Sadece tahmin ettim. Ekran kartı işlemcisi ekran kartının görüntü motoruyla alakalıdır işlemci görüntüleri yönetir. Sürücülerinde güncel olmasıda + sağlar. Beta sürücüler yerine Final sürücüleri kullanmak stabilite sağlayacaktır.Ekran kartı işlemcisinden kaynaklı olduğunu nasıl anladın? Daha doğrusu, ekran kartı işlemcisi ne demek?
minidump dosyanızı atarmısınız? internetten bakabilirsin nasıl atacağına
Ekran kartım ve anakartımı 3 gün önce güncelledim.Sadece tahmin ettim. Ekran kartı işlemcisi ekran kartının görüntü motoruyla alakalıdır işlemci görüntüleri yönetir. Sürücülerinde güncel olmasıda + sağlar. Beta sürücüler yerine Final sürücüleri kullanmak stabilite sağlayacaktır.
Baktınızmı hocam.minidump dosyanızı atarmısınız? internetten bakabilirsin nasıl atacağına
Ekran kartı işlemcisi diye bir şey yok. Ekran kartının kendisi Grafik İşlemci Birimi diye geçiyor zaten. Söylediğin şey tamamen falso, ayrıca beta sürücü diye bir şey uygulamalar ve aygıtlarda olmaz. BIOS ya da daha spesifik birimlerde olur. Onlar da üretici tarafından denendiğini gösterir. Son kullanıcıyı çoğu zaman ilgilendirmez.Sadece tahmin ettim. Ekran kartı işlemcisi ekran kartının görüntü motoruyla alakalıdır işlemci görüntüleri yönetir. Sürücülerinde güncel olmasıda + sağlar. Beta sürücüler yerine Final sürücüleri kullanmak stabilite sağlayacaktır.
Hocam arkadaşla tartışacağınıza benim problemime baksanız?Ekran kartı işlemcisi diye bir şey yok. Ekran kartının kendisi Grafik İşlemci Birimi diye geçiyor zaten. Söylediğin şey tamamen falso, ayrıca beta sürücü diye bir şey uygulamalar ve aygıtlarda olmaz. BIOS ya da daha spesifik birimlerde olur. Onlar da üretici tarafından denendiğini gösterir. Son kullanıcıyı çoğu zaman ilgilendirmez.
Mavi ekran konusunda da dump dosyası okunmadan yorum yapılmaz, tahmin yürütülmez.
Drive üzerinden yükle dosyayı. Şu şekilde erişilmiyor.Hocam arkadaşla tartışacağınıza benim problemime baksanız?