ARKADAŞLAR İNTERNETTE GEZİNİRKEN Bİ ANDA MİCROSOFT BİLDİRİM PANELİNDE VİRÜS UYARISI GİBİ BİŞEY CIKIYO HER 5 DAKKADA BİR BİLDİRİM GELİYO WİNDOWS DEFENDER DEN TARAMA YAPTIM TEHDİT BULUNMADI DİYOR ANCAK SÜREKLİ BU BİLDİRİM PANELİ ÖNÜME GELİYOR YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ
format daha yeni attım 10 gün olmadı.format at bide sakin ol
malwarebytes kur tarat düzelir.ARKADAŞLAR İNTERNETTE GEZİNİRKEN Bİ ANDA MİCROSOFT BİLDİRİM PANELİNDE VİRÜS UYARISI GİBİ BİŞEY CIKIYO HER 5 DAKKADA BİR BİLDİRİM GELİYO WİNDOWS DEFENDER DEN TARAMA YAPTIM TEHDİT BULUNMADI DİYOR ANCAK SÜREKLİ BU BİLDİRİM PANELİ ÖNÜME GELİYOR YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ
nerden kaldırıcam bildirimleriGoogle bildirimine izin vermişsin büyük ihtimal tıklayıp dosya indirirsen virüs yersin bildirimleri kaldır
Büyük ihtimalle bir sitenin bildirimlerini açtın o yüzden geliyor sakın linke tıklama asıl virüs o linkteARKADAŞLAR İNTERNETTE GEZİNİRKEN Bİ ANDA MİCROSOFT BİLDİRİM PANELİNDE VİRÜS UYARISI GİBİ BİŞEY CIKIYO HER 5 DAKKADA BİR BİLDİRİM GELİYO WİNDOWS DEFENDER DEN TARAMA YAPTIM TEHDİT BULUNMADI DİYOR ANCAK SÜREKLİ BU BİLDİRİM PANELİ ÖNÜME GELİYOR YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ
chrome://settings/content/notifications?search=bildirimnerden kaldırıcam bildirimleri
hocam google chrome ayarlara girip bildirim bölümünden siteler kısmına tıkladım verileri temizle ve izinleri sıfırla dedim doğrumu yapmışım ?Büyük ihtimalle bir sitenin bildirimlerini açtın o yüzden geliyor sakın linke tıklama asıl virüs o linkte
Alıntıyı görüntüle
google ayarlarına gir oradan bildirimlere gel ve bu ismi arat sonra bildirimleri engelle.
bu kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:
chrome://settings/content/notifications?search=bildirim
Büyük ihtimalle bir sitenin bildirimlerini açtın o yüzden geliyor sakın linke tıklama asıl virüs o linkte
Alıntıyı görüntüle
google ayarlarına gir oradan bildirimlere gel ve bu ismi arat sonra bildirimleri engelle.
bu kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:
chrome://settings/content/notifications?search=bildirim
dediğim şekilde bakıp kontrol edin gitmiş mi diyehocam google chrome ayarlara girip bildirim bölümünden siteler kısmına tıkladım verileri temizle ve izinleri sıfırla dedim doğrumu yapmışım ?
bildirimlerden ismini yazdım virüsün bişey çıkmadıdediğim şekilde bakıp kontrol edin gitmiş mi diye