Neler Yeni

Bi̇lgi̇sayarimda Trojen Mi̇ Var ?

naprosky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Alper Erkartal
ARKADAŞLAR İNTERNETTE GEZİNİRKEN Bİ ANDA MİCROSOFT BİLDİRİM PANELİNDE VİRÜS UYARISI GİBİ BİŞEY CIKIYO HER 5 DAKKADA BİR BİLDİRİM GELİYO WİNDOWS DEFENDER DEN TARAMA YAPTIM TEHDİT BULUNMADI DİYOR ANCAK SÜREKLİ BU BİLDİRİM PANELİ ÖNÜME GELİYOR YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ

Ekler

• 12.png
    12.png
    597 KB · Hit: 44

yigit_0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
musa akın
ARKADAŞLAR İNTERNETTE GEZİNİRKEN Bİ ANDA MİCROSOFT BİLDİRİM PANELİNDE VİRÜS UYARISI GİBİ BİŞEY CIKIYO HER 5 DAKKADA BİR BİLDİRİM GELİYO WİNDOWS DEFENDER DEN TARAMA YAPTIM TEHDİT BULUNMADI DİYOR ANCAK SÜREKLİ BU BİLDİRİM PANELİ ÖNÜME GELİYOR YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ

ustta18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Ahmet Saylan
Google bildirimine izin vermişsin büyük ihtimal tıklayıp dosya indirirsen virüs yersin bildirimleri kaldır

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,602
İsim
Hakanbey
malwarebytes kur tarat düzelir.

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,744
İsim
Gtx 1090Tİ
Büyük ihtimalle bir sitenin bildirimlerini açtın o yüzden geliyor sakın linke tıklama asıl virüs o linkte
1676838130299.png

google ayarlarına gir oradan bildirimlere gel ve bu ismi arat sonra bildirimleri engelle.
bu kadar :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

nerden kaldırıcam bildirimleri
chrome://settings/content/notifications?search=bildirim

naprosky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Alper Erkartal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Büyük ihtimalle bir sitenin bildirimlerini açtın o yüzden geliyor sakın linke tıklama asıl virüs o linkte
Alıntıyı görüntüle
google ayarlarına gir oradan bildirimlere gel ve bu ismi arat sonra bildirimleri engelle.

hocam google chrome ayarlara girip bildirim bölümünden siteler kısmına tıkladım verileri temizle ve izinleri sıfırla dedim doğrumu yapmışım ?

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,744
İsim
Gtx 1090Tİ
Alıntıyı görüntüle

hocam google chrome ayarlara girip bildirim bölümünden siteler kısmına tıkladım verileri temizle ve izinleri sıfırla dedim doğrumu yapmışım ?
dediğim şekilde bakıp kontrol edin gitmiş mi diye

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Bilgisayarda yeni bir hesap oluşturun oradan giriş yapın. Eski hesabıda silin gitsin ayarlar geri gelir eskisi gibi olacaktır. Eski hesaptaki dosya veya ayarları almayı unutmayın. :)

Top Bottom