Arama sonuçları: *

1. Gizemss

Pc satanlar tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz

Pardon bu nasıl bir tepki? İstediğini at umurumda değil. Kendi satış deneyimlerimden bir şeyler ortaya koyarak yazdım. Derdin ne? Test eder alır, aldıktan sonra sorun çıkar orası beni ilgilendirmez, bu kadar basit.
  2. Gizemss

Hayır kaçırmaz. Benim ekran kartı olduğu için alıp kaçma gibi bir durum olabilirdi. Bu yüzden kalabalık ortamda buluşmak önemli. Test etme gibi muhabbetleri zaten yapacak. O onun bileceği iş. Daha önce yaptığım satışlarda sonradan sorun çıktığı için beni arayıp durdu. Bu yüzden onu da ekledim...
  3. Gizemss

Ben bilgisayarımı değil ama ekran kartımı sattım. Kalabalık ortamda buluşmak iste. Parayı banka hesabına IBAN üzerinden atmasını iste. "Bilgisayarı sattıktan sonra çıkan sorunlardan ben sorumlu değilim. Onlar sana kalmış." Üstüne basa basa söyle bunu.
  4. Gizemss

xbox gamepass ile oyun indirirken internetin tamamını kullanmıyor.

Sorun seninle alakalı değil, sunucularla alakalı genelde. Steamde 11 MB/s'de indirirken Xbox uygulamasında 3-4 MB/s'de indirdiğim oluyordu.
  5. Gizemss

HDMI kablo önerisi..

Elektrikçi veya herhangi bir mağazadan 20-30 TL'ye bulunabiliyor. Sadece film izleyecekseniz herhangi bir HDMI yeterli olacaktır.
  6. Gizemss

PC Açıkken Elektrik Gitti

600 VA veya 650 VA'lık almanız gerekiyor UPS'yi.
  7. Gizemss

Maalesef o konuda bir bilgim yok. Güç kaynağınızın Watt değerine göre alınması gerektiğini biliyorum sadece.
  8. Gizemss

Sürekli devam ederse yaratabilir. PSU'nun akım korumaları çok da iyi değil bildiğim kadarıyla. UPS veya akım korumalı priz almalısın.
  9. Gizemss

Klavye Space tuşuna basınca bilgisayar uyku moduna geçiyor Yardımmmm!!!!

Bunun belli bir çözümü yok. Arkadaşım da bu sorundan çok çekti. Klavyesini değiştirerek sorunu çözdü.
  10. Gizemss

Şarj aleti ucu uyumu

Kesin emin değilim ama ölçülere göre almanız daha iyi olur. Riske atmaya değmez.
  11. Gizemss

Şarj aleti ucu uyumu

Yerine oturacağını sanmıyorum.
  12. Gizemss

Ryzen 7 5800X ve RTX 3070 Darboğaz Yapar mı?

Hayır darboğaz yok. Normal değerler.
  13. Gizemss

EVE HIRSIZ GİRDİ - GÜLE GÜLE PC

Büyük geçmiş olsun ya. Allah'tan size bir şey olmadı.
  14. Gizemss

..........

Güncellemeyi yapacaksınız. Ayarlar kısmında otomatik güncelleme vs. varsa kapatın. Onun dışında başka bir şey yapamazsınız.
  15. Gizemss

Çözüldü✓ PSU kablosuna(?) dokununca bilgisayar kapanıyor

Yüksek ihtimal PSU kablosu PSU'nun girişine tam oturmuyor. Temassızlık olabilir.
  16. Gizemss

1 Gün Arayla 2 Kere Format Pcye zarar verir mi?

Pek zararı olacağını sanmıyorum.
  17. Gizemss

GTA 5 çözünürlük değiştiremiyorum.

Bilemiyorum. Başka çözüm bilmiyorum.
  18. Gizemss

GTA 5 çözünürlük değiştiremiyorum.

Belgeler - Rockstar Games - GTA V yolunu izleyin. settings.xml dosyasına sağ tıklayıp, Birlikte aç - Not defteri seçin. CTRL + F yapın, "video" yazın. Aşağıda Windowed Value kısmını 1 yapın. Düzeltme: 1 Olmazsa 2 deneyin.
  19. Gizemss

Montaj sonrası neler yükleyip. Güncelleyeceğim?

Furmark üzerinden ekran kartı ve işlemci testi yapmanız yeterli olacaktır.
Top Bottom