Arama sonuçları: *

1. HABAR

PC yandı sanırım yanık kokusu geldi

Tamamdır, ya başka bir güç kaynağı alın, ya da bilgisayarcıya vs. götürün. Güvendiğiniz bir bilgisayarcı olması önemli.
  2. HABAR

PC yandı sanırım yanık kokusu geldi

Bilgisayarı açma hatasına düşmeyin sakın. Yanan parça bunun gibi bir şey mi?
  3. HABAR

pc de musallat exe bulundu

Hakkınızı helal ederseniz siliniyor.
  4. HABAR

Libuxtan windowsa nasıl geçilir

Rufus'un Linux desteği bulunmamaktadır.
  5. HABAR

ISO dosyasının bulunduğu konumda terminal açın ve: sudo dd if=isodosyasininadi.iso of=/dev/sXY bs=4M status=progress && sync "dev sXY" yazan yerdeki XY yerine USB belleğin yolunu yazacaksınız. Onu da lsblk kodundan aldığınız çıktıyı atarsanız söyleyeyim. Ben de bilgisayar elinizde sanıyorum.
  6. HABAR

Para vermeye lüzum yok. Elinizde en az 16 GB olacak şekilde bir USB bellek varsa kendiniz halledersiniz. ISO dosyasını indirdiniz mi?
  7. HABAR

Önemli! M2 SSD Görünmüyor

Bakalım değişim yapıyorlar, arkasında durulacak mı onu görelim.
  8. HABAR

Bu da kelek çıktı, en azından benim bildiğim bir çözüm yolu yok. Değişim isteyin. Garanti sürecini de konu altından yazarsanız sevinirim.
  9. HABAR

Bilmiyorum hocam, dediğimi deneyin bir de. Sildikten onra bir de dikler üzerinden 1TB'lık bölüm oluşturmanız gerekiyor, orada size nasıl yapacağınızı şekille gösterir zaten. Sonuçları yazarsınız, son denememiz de işe yaramazsa değişim yaptırın diyeceğim artık, başka çaremiz yok.
  10. HABAR

Diskpart ile de bu haatyı alıyorsunuz değil mi? BIOS üzerinden Secure Erase ile diski silmeyi deneyin(SSD'yi). Bu da işe yaramazsa spoiler içinde verdiğim yöntemi deneyin bakalım. Verilerinizi yedeklediğinizi varsayıyorum.
  11. HABAR

Elinizde bir USB bellek var mı? En az 8GB?
  12. HABAR

@keremcnsz24 hocamın attığı konudaki adımları denediniz mi? Hadi ama çözüm bulmaya çalışıyoruz, geri dönüş yapın lütfen.
  13. HABAR

Bu konuyu ben de görmüştüm, bunu arıyordum tam atmanız iyi olmuş, @elysion bu konudaki yöntemleri deneyin, olmaz ise garantiye göndermek çözüm olacak.
  14. HABAR

Çözüm arıyoruz hocam, konunun diğer mesajlarını da okusanız güzel olur, "bu da kelek çıktı" demek en son çözüm olacak.
  15. HABAR

Diske ulaşabiliyorsunuz yani değil mi? HDD üzerinden sistemi çalıştırıp SSD'ye de ulaşabiliyorsunuz en azından. Diskpart deneyelim bir de, bu makaleden yardım alarak diski temizlemeyi deneyin. https://www.technopat.net/2016/12/21/diskpart-ile-komut-satiri-uzerinden-sabit-disk-nasil-silinir/...
  16. HABAR

Dediğim yöntemi denediniz mi hocam?
  17. HABAR

Bilmiyorum, pek bir yöntem gelmiyor aklıma. Elinizde 8GB civarı bir USB bellek varsa Ubuntu Live CD yazdırıp diskteki verilere ulaşmayı, ulaşılamıyorsa bile sıfırlamayı deneyebilirsiniz. O da olmazsa garantiye gönderin.
  18. HABAR

Şu bölgeyi, SSD'ye zarar vermeden, DİKKATLİCE silgi ile silmeyi deneyebilir misiniz? Sadece altın renkli yeri. Tekrardan söylüyorum, dikkatlice. Nasıl yapılıyor diye soracak olursanız Nejdat Delioğlu kanalında yapıyordu zamanında...
  19. HABAR

Bir tek o disk mi var sistemde?
Top Bottom