Çözüm arıyoruz hocam, konunun diğer mesajlarını da okusanız güzel olur, "bu da kelek çıktı" demek en son çözüm olacak.BIOS'unuz güncel değilse güncelleyiniz. Ayrıca James Donkey markasının diskleri iyi değildir, mümkünse iade edip başka bir SSD alınız.
Bu konuda da arkadaş diski kullanamıyor, diskpart komutlarını da çalıştıramıyordu.@HABAR Denedim fakat bir şey değişmiyor. Disk korumasını kaldırmayı da denedim diskpart üzerinden. Fakat disk yazmaya karşı korumayı kaldırmak için girdiğim kodlar sonucunda disk yazmaya karşı korumalı diyip korumayı kaldıramıyorum.
Bu konuyu ben de görmüştüm, bunu arıyordum tam atmanız iyi olmuş, @elysion bu konudaki yöntemleri deneyin, olmaz ise garantiye göndermek çözüm olacak.Bu konuda da arkadaş diski kullanamıyor, diskpart komutlarını da çalıştıramıyordu.
Maalesef, Merzifon eşeğinin disklerinde ilk defa görmüyorum bu uyumluluk sorununu.
Çözüldü: James Donkey 'Windows yalnızca GPT disklere yüklenebilir' hatası
Selamlar arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi GPT disk hatası alıyorum. SSD'ime kurmaya çalışıyorum fakat fotoğraftaki hatayı veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim.www.technopat.net
Söküp takarken zarar vermiş olabilir misin?İyi günler, James Donkey’ nin 1TB M2 SSD’ sini kullanıyorum. Birkaç saat önce kullanırken bi donma yaşadım ve bilgisayarı resetledim. Tekrar açılırken SSD okunmadığı için sistem başlatılamadı. 2-3 kere denedim düzelmedi. SSD söküp taktım birkaç kez ve çözüm olmadı. Sistemde sadece bu SSD’yi kullandığım için şu an bilgisayarımı açamıyorum. Ne yapabilirim ? Ne olmuş olabilir ? Nasıl düzeltebilirim ?
@keremcnsz24 hocamın attığı konudaki adımları denediniz mi? Hadi ama çözüm bulmaya çalışıyoruz, geri dönüş yapın lütfen.@Aşık Diktatör Sanmıyorum dikkatli davrandım. İlk bu sorunu yaşadığımda normal tarayıcıda geziniyordum. Bir anda PC dondu. Sisteme reset attım ve bir daha açamadım. Yani sistem çalışırken bir anda oldu bu.
Evet var.Elinizde bir USB bellek var mı? En az 8GB?
Diskpart ile de bu haatyı alıyorsunuz değil mi?Bios’ tan smart özelliğini kapattım. Şu anda sistemi SSD takılıyken açabildim. Sadece disk yazmaya karşı korumalı hatası alıyorum.