Aynen kanka bios güncelleme yapıldı. Ramlerin linkini attım kit olarak satılmıyor. Single olarak satılıyor. Ben aynısından iki tane satın aldım.BIOS update yapılmıştır diye düşünüyorum ve onu geçiyorum. Ramleri kit olarak mı aldınız?
Ramlerin timing değerleri ve chip üreticileri birebir aynı mı?Aynen kanka bios güncelleme yapıldı. Ramlerin linkini attım kit olarak satılmıyor. Single olarak satılıyor. Ben aynısından iki tane satın aldım.
Ayrıca güç planı nihai performansa alındı mı?Oyun modunu açıp, xbox gamebarı kapattınız mı ?
Ramin Timing değerleri aynı hatta biosta aynı gözüküyor kontrol ettim o konuda sıkıntı yok.Ramlerin timing değerleri ve chip üreticileri birebir aynı mı?
Kanka inan bana ne xbox kapatma ne oyun modu ne nihai ne dengeli ne yüksek performans o tarzlık bir konu veya sıkıntı değil. İnan denendi ve ilk denediğim şeylerden biriydi.Ayrıca güç planı nihai performansa alındı mı?
Driver sürümleri de denemiştim o da çözüm olmadı. Hatta baya eski bir sürümü bile denedim sorun sıkıntılar devam etti.Kanka ekran kartı driverını değişmeyi denesen belki onunla alakalıdır dicem ama her şeyi de yapmışsın
Farklı bir ekran kartı ile deneyin sıra sıra öyle yapın sıfır almanın manası yok sorunun kesin kaynağı belli olmadıktan sonra.Arkadaş çevresinden ram ve işlemci alıp deneyebilirsiniz.Driver sürümleri de denemiştim o da çözüm olmadı. Hatta baya eski bir sürümü bile denedim sorun sıkıntılar devam etti.
bende bu rami kullanıyorum ne tesadüfKankam memtest yaptım problem yok yazmışım ya.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Crucial 8GB Ballistix Sport LT Gray DDR4 3000MHz CL15 1.35V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Crucial 8GB Ballistix Sport LT Gray DDR4 3000MHz CL15 1.35V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
2 tane bundan var bende
yaşıyorum da ramden mi bilmiyorum ben herşeyi çok yüksekste oyniyorum ondan olabilirSende benim konumdaki sorun var mı? Drop falan yaşıyon mu oyunlarda