B650 anakart bios ta m2 ssd görünmüyor

Reaksiyon skoru
0
Merhaba
Asus Rog Strix B650-A Gaming anakartım var.
Samsung 860 evo m2 ssd kullanıyordum laptopumda ve şimdi onu söküp bu anakartın 2. M2 slotuna taktım birincisi gen5 olduğu için oraya gen5 alıp takacağım ileride. Ssdyi sıfırlamadım win 11 kurulu dosyalarim fln da içinde. Ama ne yazık ki biosta ssd görünmüyor.
Ne yapabilirim yardımcı olur musunuz?

Merhaba
Asus Rog Strix B650-A Gaming anakartım var.
Samsung 860 evo m2 ssd kullanıyordum laptopumda ve şimdi onu söküp bu anakartın 2. M2 slotuna taktım birincisi gen5 olduğu için oraya gen5 alıp takacağım ileride. Ssdyi sıfırlamadım win 11 kurulu dosyalarim fln da içinde. Ama ne yazık ki biosta ssd görünmüyor.
Ne yapabilirim yardımcı olur musunuz?
Biostan boot kısmını atar mısın.

Biostan boot kısmını atar mısın.
Windows kurmak için taktım usb ama ssd görünmüyor bu arada ssd yi laptopta biçimlendirim şu an sıfır ona rağmen görmüyor
Screenshot_20240623_175011_Gallery.jpg

Muhtemelen laptopta csm modu açıktı advancede modea girip boot sekmesindeki ayarları paylaşırmısın

Windows kurmak için taktım usb ama ssd görünmüyor bu arada ssd yi laptopta biçimlendirim şu an sıfır ona rağmen görmüyor Alıntıyı görüntüle
F7 ile advanced kısmına gel ordan boot kısmını at.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Windows kurmak için taktım usb ama ssd görünmüyor bu arada ssd yi laptopta biçimlendirim şu an sıfır ona rağmen görmüyor Alıntıyı görüntüle
Şu videoyu izleyip denermisin birde.

Geri