Arama sonuçları: *

1. Hacışakirli zemzem

Harici HDD'yi İSO dosyasına uygun hale getirilir mi ?

Bütün verileri başka bir bilgisayara yedekliyecem.Ama Rufusu açınca diski algılamıyor boyut mu büyük olduğu içindir yoksa HDD olduğundan mıdır ?
  2. Hacışakirli zemzem

Harici HDD'yi İSO dosyasına uygun hale getirilir mi ?

Bilgisayarıma format atcam ve Microsoft'un kendi sitesinden Windows 10 dosyasını indirdim ama flash'ım kayıp olduğu için elimde sadece Harici HDD var.Bunu Rufus üzerinden İSO dosyasına uygun hale getirip tekrar depolama olarak kullanabilir miyim dönüştürüp ?
  3. Hacışakirli zemzem

Bilgisayarım aniden donup yeniden başlıyor

Tamamdır hocam şimdi yapayım. 1722857126 XMP açıkmış zaten hocam ondan dokunmadım SSD yi takıp format attıktan sonra sorun devam ederse güncelleme yaparım.Teşşekür ederim ilgilendiğiniz için 🙏.
  4. Hacışakirli zemzem

Evet,aynı model,marka,cl,mhz değerlerinde.Zaten alırken 2x16 şeklinde aynı modelden almıştım taktığımda ise yandaki kilitlere tam oturdu onun dışı BİOS'tan ekstra bir ayar yapmadım.
  5. Hacışakirli zemzem

Anladım hocam sağolun.Bazı forumlarda okudum sorunun RAM'le falan alakalı olabileceğinide söylüyorlar.Olabilir mi yoksa sadece bir ihtimal mi ?
  6. Hacışakirli zemzem

Merhabalar,bu 1 haftadır falan bilgisayarım aniden donuyor ve 2-3 saniye sonra kapanıyor.Sistemi 2-3 hafta önce termal macunları değiştim,hava temizliğini yaptım ve ekstra olarak 8 GB 3000 mhz ramlerimi 32 GB 3600 mhz yaptım.Soğutucuyu stoktan kule tipine yükseltim (X127).Sorunun HDD...
  7. Hacışakirli zemzem

Çözüldü✓ EKRAN GİDİYOR FANLAR HIZLANIYOR

En iyisi öyle yapın hocam.Normalde güzel sistemler sunuyorlar ama bazen böyle olabiliyor.
  8. Hacışakirli zemzem

Çözüldü✓ EKRAN GİDİYOR FANLAR HIZLANIYOR

Hocam aynı sorunu ben RX580 de yaşadım.Oyun'a girdiğim zaman bir anda ekran gidiyor ama pc'de güç vardı ve fanlar normal'e göre daha hızlı dönüyordu.Araştırdığımda sebebinin aşırı ısınma olduğunu gördüm ama sizin yeni sistem'de bunu yaşamanız çok şaşırtıcı.Bence bir götürün baksınlar.
  9. Hacışakirli zemzem

BİLGİSAYARCIYA BİLGİSAYAR TOPLATILIR MI

Hocam bir esnaf çocuğu olarak söylüyorum eğer gittiğiniz yer o işin ehli değilse hiç bulaşmayın.Parçalarınızı burdan forumdaki arkadaşlara sorup alın veya direkt sistemi alın toplama şekilde.Ben ekran kartımı 3 kez götürdüm en son dedim ki ''Kendim yapacam'' açıp baktım termal macunu silmişler...
  10. Hacışakirli zemzem

benim arkadaş valoranttaki sorun

En mantıklısı servise vermesi olmadı bir süre mobil oyunlardan veya internet kafeye gitmesi gerekiyor :D
  11. Hacışakirli zemzem

Oyun oynarken monitörün kapanması

Msı afterburner programı var oradan bakabilirsin.
  12. Hacışakirli zemzem

Oyun oynarken monitörün kapanması

Ekran kartı derecelerine bak not al öyle bir daha yaz büyük ihtimal ekran kartın çok ısınıyor
  13. Hacışakirli zemzem

PUBG Mobile PC'mde kasıyor, nedeni nedir?

Ekran kartını güncelle ve emilatörden oynuyorsun yani 100-200 fps alman zor en fazla 90 alırsın veya 60.
  14. Hacışakirli zemzem

PC sürekli reset atıyor

Aşırı garip bir durum böyle olması baya sıkıntı 40 ta kapanmaması lazım gpu testide galiba ekran kartı yok diye veya işlemcide bir sıkıntı var. 1604830233 Up up up up up
  15. Hacışakirli zemzem

PC sürekli reset atıyor

O zaman işlemci çok ısnıyor olabilir aynı durumu ekran kartında yaşadım oyunda bir anda siyah ekran veriyordu arkadaki şarkı vs. gidiyordu ama kasa fanları,ışıkları filan çalışıyordu.Oyunda veya boşta kaç derece olduğuna bakın.
  16. Hacışakirli zemzem

Çözüldü✓ Mb511 ve B450m S2h Argb pini

Mallesef yok S2H da rgb var ama argb yok anca düğmeden veya kumandadan.
  17. Hacışakirli zemzem

PC sürekli reset atıyor

Kabloda veya psuda bir sıkıntı olabilir.
  18. Hacışakirli zemzem

PC sürekli reset atıyor

PSU kablosu tam takılı mı ?
  19. Hacışakirli zemzem

Hazır sistemden çıkan kablo.

Tam bilmiyorum ama üstündeki yazıya bakıp tahmin yaparsak sesle ilgili bir kablo olabilir.
  20. Hacışakirli zemzem

Windows 10 Home Sürüm Yükseltme

Windows 10 home orjinal cd si kısaca
Top Bottom