dün yeni aldığım her şey kurulu gelen PC açılıyor sonra ekrana no Signal yazısı gelip 5 dk sonra fanlar aşırı hızlı çalışıyor açıp kapattığımda kasayi geri geliyo görüntü sonra yine aynısı oluyor nasıl çözebilirim yardımcı olurmusunuz
Hangi PC link varmıdün yeni aldığım her şey kurulu gelen PC açılıyor sonra ekrana no Signal yazısı gelip 5 dk sonra fanlar aşırı hızlı çalışıyor açıp kapattığımda kasayi geri geliyo görüntü sonra yine aynısı oluyor nasıl çözebilirim yardımcı olurmusunuz
özellikleri yazsam vatandan aldım hazır sistemHangi PC link varmı
Bide monitörün hdmı girişini ekran kartına takındün yeni aldığım her şey kurulu gelen PC açılıyor sonra ekrana no Signal yazısı gelip 5 dk sonra fanlar aşırı hızlı çalışıyor açıp kapattığımda kasayi geri geliyo görüntü sonra yine aynısı oluyor nasıl çözebilirim yardımcı olurmusunuz
Olabilir benimde sistemim vatandanözellikleri yazsam vatandan aldım hazır sistem
Monitörün kablosu ekran kartına takılı değilmiGİGABYTE 4070 SUPER
AMD 7500F
240 MM MSI SOĞUTUCU
640 W KASA
Asus prime a620 m-k
s-link akım korumalı priz
Asus tuf gaming 180 Hz monitör
reis DP kablosuna bağlı tek giriş oda ekran kartı daha dün aldım garantiye gidicek yazım vallaha heves kalmadı aşırı moralim bozulduBide monitörün hdmı girişini ekran kartına takın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Olabilir benimde sistemim vatandan
evet reis PC açılıyor Windowsta duruyor ana ekranda kullanabiliyorum sonra geri gidiyor no signal diyorMonitörün kablosu ekran kartına takılı değilmi
Aldığından berimi öyle bir andami oldureis DP kablosuna bağlı tek giriş oda ekran kartı daha dün aldım garantiye gidicek yazım vallaha heves kalmadı aşırı moralim bozuldu
evet reis PC açılıyor Windowsta duruyor ana ekranda kullanabiliyorum sonra geri gidiyor no signal diyor
aldığımdan berri çözmeye çalışıyorum denemediğim yöntem kalmadıAldığından berimi öyle bir andami oldu
Akım korumalı prizi çıkarıp denermisinaldığımdan berri çözmeye çalışıyorum denemediğim yöntem kalmadı
daha dün aldım reis ya vallaha heyecanlıydım çalıştım ter döktüm o kadar yeminle işte bugun moralim coptu
deneyim reisAkım korumalı prizi çıkarıp denermisin
patlamayalim sonradeneyim reis
Hocam aynı sorunu ben RX580 de yaşadım.Oyun'a girdiğim zaman bir anda ekran gidiyor ama pc'de güç vardı ve fanlar normal'e göre daha hızlı dönüyordu.Araştırdığımda sebebinin aşırı ısınma olduğunu gördüm ama sizin yeni sistem'de bunu yaşamanız çok şaşırtıcı.Bence bir götürün baksınlar.dün yeni aldığım her şey kurulu gelen PC açılıyor sonra ekrana no Signal yazısı gelip 5 dk sonra fanlar aşırı hızlı çalışıyor açıp kapattığımda kasayi geri geliyo görüntü sonra yine aynısı oluyor nasıl çözebilirim yardımcı olurmusunuz