Neler Yeni

BİLGİSAYARCIYA BİLGİSAYAR TOPLATILIR MI

Graft1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Bünyamin
Arkadaşlar merhaba Kasamda 3 adet RGB fan vardı bu fanlar dönmüyordu bilgisayarcı ben bunu komple baştan toplayım dedi şimdi bu bilgisayarcı benim kendi parçalarımı 2. El parça ile değiştirir mi bu bilgisayarcıya ilk defa bilgisayarımı emanet ettim

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,231
İsim
.
Arkadaşlar merhaba Kasamda 3 adet RGB fan vardı bu fanlar dönmüyordu bilgisayarcı ben bunu komple baştan toplayım dedi şimdi bu bilgisayarcı benim kendi parçalarımı 2. El parça ile değiştirir mi bu bilgisayarcıya ilk defa bilgisayarımı emanet ettim
Orada bakarak al arada yapıyorlar öyle şeyler başına gelen kullanıcılar var

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,166
İsim
Emre
25k ya rx550 li sistem satmaya çalışan insanlardan bahsediyorsun ben olsam dikkatlice kendim toplardım

Son düzenleme:

Graft1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Bünyamin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Asla güvenme hocam bu devirde aman diyim
Hocam dükkana bıraktım bile yarın akşama doğru hallederim ben dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

25k ya rx550 li sistem satmaya çalışan insanlardan bahsediyor ben olsam dikkatlice kendim toplardım
Hocam zaten kendim toplamaya çalıştım fanlar çalışmadı ne yapabilirdim ki

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,166
İsim
Emre
Hocam dükkana bıraktım bile yarın akşama doğru hallederim ben dedi

Hocam zaten kendim toplamaya çalıştım fanlar çalışmadı ne yapabilirdim ki
nasıl hocam ztn slotlar belli boşta kablo fln var mı ? isterseniz konu açın daha bilgili arkadaşlarla beraber güzelce toplayın

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
dogukan özaydınlı
ben evime çağırıp evimde montaj yaptırdım parası biraz fazlaydı ama değdi

Graft1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Bünyamin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
nasıl hocam ztn slotlar belli boşta kablo fln var mı ? isterseniz konu açın daha bilgili arkadaşlarla beraber güzelce toplayın
Hocam bilgisayarı dükkana bıraktım akşama ben hallederim ararım sizi gelin alın diye dedi

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,882
İsim
Selim
Temizinden ikinci elleri takar miss gibi olur 🤷 biraz internette araştırma ile kasa montajını çok basit şekilde yapardınız.

Graft1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Bünyamin
Temizinden ikinci elleri takar miss gibi olur 🤷 biraz internette araştırma ile kasa montajını çok basit şekilde yapardınız.
Hocam kasa fanlarını bir türlü bağlantısını yapamadım buradan baya konu açtım yardım eden kişi olmadı bende mecburen bilgisayarcıya götürmek durumunda kaldım o adam da komple ben baştan yapayım bu kablolama işlemini ve her şeyini dedi

Peki bir şey soracağım parçanın değişip değişmediğini nereden anlarım mesela ?

Ysuflix

80+ Gold
Bir bilgisayarcı olarak konuşuyorum, kimi insanlara kalsa bilgisayarcılar iş yapmasın, hepsi yalancı dolandırıcı nasıl olsa. Yok öyle bir şey. Her bilgisayarcı benim gibi (ego değil, isteyene topladığım pcleri dmden atarım) işinin hakkını vererek yapmıyor ya da gerçekten güvenilir değil, parça çalıyor. Evet bu bir gerçek. Ama sen kendi parçalarını biliyorsan, görünüşünden anlarsan ve deneme şansıyla teslim alırsan problem yok. He hiç anlamıyorsan bu işten zaten bilgisayarcıya teslim olmak, güvenmek zorundasın. Eğer bu işlerden anlamıyorsanız pc toplamaya falan kalkmayın bana ne facialar geldi size anlatamam. Ne rezil kablolamalar, termal macun sürmeden kapatılan fanlar, vidaları sıkılmamış ekran kartları vb vb. Bu konuda önerim eğer varsa google işletme yorumlarına bakmanız. Düşükse gitmeyin zaten.

Hocam kasa fanlarını bir türlü bağlantısını yapamadım buradan baya konu açtım yardım eden kişi olmadı bende mecburen bilgisayarcıya götürmek durumunda kaldım o adam da komple ben baştan yapayım bu kablolama işlemini ve her şeyini dedi

Peki bir şey soracağım parçanın değişip değişmediğini nereden anlarım mesela ?
Eğer adamın işinden ortaya çıkan sonuçtan memnun kalırsan gitmeye devam edebilirsin her kullanıcı bilgisayardan anlamak zorunda değil bilgisayarcılar bunun için var. Her bilgisayarcı da dolandırıcı yalancı parça çalan kişiler değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Hocam bir esnaf çocuğu olarak söylüyorum eğer gittiğiniz yer o işin ehli değilse hiç bulaşmayın.Parçalarınızı burdan forumdaki arkadaşlara sorup alın veya direkt sistemi alın toplama şekilde.Ben ekran kartımı 3 kez götürdüm en son dedim ki ''Kendim yapacam'' açıp baktım termal macunu silmişler tekrardan güzel bir MX-4 macun alıp sürdüm 70-75 ten 50-55 e düştü ısısı ondan hiç bulaşmayın.

Ysuflix

80+ Gold
Sizin gibiler ekmeğimize taş koyuyorsunuz işte. Köşe başı saçma sapan bi bilgisayarcıya gidip parçaları kaptırıyosunuz sonra yok o bilgisayarcı böyle o bilgisayarcı şöyle çalar böyle dolandırır.. konuşması kolay.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,692
Üyeler
166,061
Son üye
KurdoJotaro
Top Bottom