Arkadaşlar merhaba Kasamda 3 adet RGB fan vardı bu fanlar dönmüyordu bilgisayarcı ben bunu komple baştan toplayım dedi şimdi bu bilgisayarcı benim kendi parçalarımı 2. El parça ile değiştirir mi bu bilgisayarcıya ilk defa bilgisayarımı emanet ettim
Orada bakarak al arada yapıyorlar öyle şeyler başına gelen kullanıcılar varArkadaşlar merhaba Kasamda 3 adet RGB fan vardı bu fanlar dönmüyordu bilgisayarcı ben bunu komple baştan toplayım dedi şimdi bu bilgisayarcı benim kendi parçalarımı 2. El parça ile değiştirir mi bu bilgisayarcıya ilk defa bilgisayarımı emanet ettim
25k ya rx550 li sistem satmaya çalışan insanlardan bahsediyorsun ben olsam dikkatlice kendim toplardımArkadaşlar merhaba Kasamda 3 adet RGB fan vardı bu fanlar dönmüyordu bilgisayarcı ben bunu komple baştan toplayım dedi şimdi bu bilgisayarcı benim kendi parçalarımı 2. El parça ile değiştirir mi bu bilgisayarcıya ilk defa bilgisayarımı emanet ettim
Hocam dükkana bıraktım bile yarın akşama doğru hallederim ben dediAsla güvenme hocam bu devirde aman diyim
Hocam zaten kendim toplamaya çalıştım fanlar çalışmadı ne yapabilirdim ki25k ya rx550 li sistem satmaya çalışan insanlardan bahsediyor ben olsam dikkatlice kendim toplardım
nasıl hocam ztn slotlar belli boşta kablo fln var mı ? isterseniz konu açın daha bilgili arkadaşlarla beraber güzelce toplayınHocam dükkana bıraktım bile yarın akşama doğru hallederim ben dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam zaten kendim toplamaya çalıştım fanlar çalışmadı ne yapabilirdim ki
Hocam bilgisayarı dükkana bıraktım akşama ben hallederim ararım sizi gelin alın diye dedinasıl hocam ztn slotlar belli boşta kablo fln var mı ? isterseniz konu açın daha bilgili arkadaşlarla beraber güzelce toplayın
Hocam kasa fanlarını bir türlü bağlantısını yapamadım buradan baya konu açtım yardım eden kişi olmadı bende mecburen bilgisayarcıya götürmek durumunda kaldım o adam da komple ben baştan yapayım bu kablolama işlemini ve her şeyini dediTemizinden ikinci elleri takar miss gibi olur biraz internette araştırma ile kasa montajını çok basit şekilde yapardınız.
Peki bir şey soracağım parçanın değişip değişmediğini nereden anlarım mesela ?Temizinden ikinci elleri takar miss gibi olur biraz internette araştırma ile kasa montajını çok basit şekilde yapardınız.
Eğer adamın işinden ortaya çıkan sonuçtan memnun kalırsan gitmeye devam edebilirsin her kullanıcı bilgisayardan anlamak zorunda değil bilgisayarcılar bunun için var. Her bilgisayarcı da dolandırıcı yalancı parça çalan kişiler değil.Hocam kasa fanlarını bir türlü bağlantısını yapamadım buradan baya konu açtım yardım eden kişi olmadı bende mecburen bilgisayarcıya götürmek durumunda kaldım o adam da komple ben baştan yapayım bu kablolama işlemini ve her şeyini dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki bir şey soracağım parçanın değişip değişmediğini nereden anlarım mesela ?
Hocam bir esnaf çocuğu olarak söylüyorum eğer gittiğiniz yer o işin ehli değilse hiç bulaşmayın.Parçalarınızı burdan forumdaki arkadaşlara sorup alın veya direkt sistemi alın toplama şekilde.Ben ekran kartımı 3 kez götürdüm en son dedim ki ''Kendim yapacam'' açıp baktım termal macunu silmişler tekrardan güzel bir MX-4 macun alıp sürdüm 70-75 ten 50-55 e düştü ısısı ondan hiç bulaşmayın.Arkadaşlar merhaba Kasamda 3 adet RGB fan vardı bu fanlar dönmüyordu bilgisayarcı ben bunu komple baştan toplayım dedi şimdi bu bilgisayarcı benim kendi parçalarımı 2. El parça ile değiştirir mi bu bilgisayarcıya ilk defa bilgisayarımı emanet ettim
Sizin gibiler ekmeğimize taş koyuyorsunuz işte. Köşe başı saçma sapan bi bilgisayarcıya gidip parçaları kaptırıyosunuz sonra yok o bilgisayarcı böyle o bilgisayarcı şöyle çalar böyle dolandırır.. konuşması kolay.Temizinden ikinci elleri takar miss gibi olur biraz internette araştırma ile kasa montajını çok basit şekilde yapardınız.