Neler Yeni

BİLGİSAYARCIYA BİLGİSAYAR TOPLATILIR MI

Starlex

80+ Silver
Arkadaşlar merhaba Kasamda 3 adet RGB fan vardı bu fanlar dönmüyordu bilgisayarcı ben bunu komple baştan toplayım dedi şimdi bu bilgisayarcı benim kendi parçalarımı 2. El parça ile değiştirir mi bu bilgisayarcıya ilk defa bilgisayarımı emanet ettim
Toplat toplat kendini soydurmak için iyi bir fırsat

Starlex

80+ Silver
Hocam neden öyle diyorsunuz ki bütün esnaflar dolandırcı mı ki
Tümü diyemem geneli derim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam neden öyle diyorsunuz ki bütün esnaflar dolandırcı mı ki
Mesela ben dolaptan ucuza bir gtx 560 almıştım deneyecek sistemimde yoktu yakınlardaki bilgisayarcı bende sadece denemek için 300tl para istedi ********

Mesela ben dolaptan ucuza bir gtx 560 almıştım deneyecek sistemimde yoktu yakınlardaki bilgisayarcı bende sadece denemek için 300tl para istedi ********
O gtx 560 da gpu su arzalı çıkmıştı birde ***

Graft1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Bünyamin

Hocam o zaman yarın ben bilgisayarcının yanına gideyim başında durayım ayıp olmaz demi öyle o toplarken ben izlesem

Starlex

80+ Silver
Hocam o zaman yarın ben bilgisayarcının yanına gideyim başında durayım ayıp olmaz demi öyle o toplarken ben izlesem
Sinirlendiğim taraf böyke kolay bir iş için bile para almaları bunun yerine yourube den aç bilgisayar nasıl toplanır kurulur diye sende anlarsın kolay olduğunu ha eğer başında duracaksan dur daha iyi olir durmamaktan

Ysuflix

80+ Gold

ya bi boş yapma saçma sapan bi deneyim yaşayıp *genel* bilgisayarcıları dolandırıcı yaptın hak yemek ne kadar kolay

bana bunu teklif eden müşterimi reddediyorum ben. güvenmiyorsa vermesin bilgisayarını ileride bi sorun çıksa sen yaptın demeyeceği ne malum. hiçbir bilgisayarcı bunu kabul etmek istemez.

Sinirlendiğim taraf böyke kolay bir iş için bile para almaları bunun yerine yourube den aç bilgisayar nasıl toplanır kurulur diye sende anlarsın kolay olduğunu ha eğer başında duracaksan dur daha iyi olir durmamaktan
neyden kazanıcaz o zaman sağlam boş yapıyosun sen. kablolama baştan toplama dediğin en az detaya inersen 1 buçuk 2 saatlik iş ve tamamen işçilik var ortada hizmet var. para kazanmasın bilgisayarcılar sana göre. bi elin tornavida tutuyo diye bilgisayarcıları yok ettin.

Graft1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Bünyamin
ya bi boş yapma saçma sapan bi deneyim yaşayıp *genel* bilgisayarcıları dolandırıcı yaptın hak yemek ne kadar kolay

bana bunu teklif eden müşterimi reddediyorum ben. güvenmiyorsa vermesin bilgisayarını ileride bi sorun çıksa sen yaptın demeyeceği ne malum. hiçbir bilgisayarcı bunu kabul etmek istemez.
Hocam adam yarın bilgisayarın montajına başlarken beni arayacak bende gideceğim bilgisayarın yanında durmaya

Ysuflix

80+ Gold
Hocam adam yarın bilgisayarın montajına başlarken beni arayacak bende gideceğim bilgisayarın yanında durmaya
kabul ettiyse güzel hocam edenler de varmış demek ki. güvenini ve seni kazanmak için kabul etmiş olabilir. umarım memnun kalırsın.

Graft1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Bünyamin

neyden kazanıcaz o zaman sağlam boş yapıyosun sen. kablolama baştan toplama dediğin en az detaya inersen 1 buçuk 2 saatlik iş ve tamamen işçilik var ortada hizmet var. para kazanmasın bilgisayarcılar sana göre. bi elin tornavida tutuyo diye bilgisayarcıları yok ettin.
Hocam bence de ya bilgisayarcı neden benim mevcut parçamı kendinde olan 2. El ürün ile değiştirsin ki ya ama ben yinede gidip yanında durayım diyorum ne olur ne olmaz

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,789
İsim
Selim
Hocam kasa fanlarını bir türlü bağlantısını yapamadım buradan baya konu açtım yardım eden kişi olmadı bende mecburen bilgisayarcıya götürmek durumunda kaldım o adam da komple ben baştan yapayım bu kablolama işlemini ve her şeyini dedi

Peki bir şey soracağım parçanın değişip değişmediğini nereden anlarım mesela ?
Yani eskiden yenisini çıkarıp ikinci el olanı takarlardi belli olurdu ama şimdi direkt içinde ki çipleri söküp daha dandik çip takıyorlar bunu da normal kullanıcı imkansız tespit edemez 🤷 0 kutu yurt dışı iPhone 15 gibi içleri yan sanayi parçalarla doldurmuşlar normal kullanıcı tespit edemiyor ama şans işi bakalım ne olacak

Graft1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Bünyamin
Yani eskiden yenisini çıkarıp ikinci el olanı takarlardi belli olurdu ama şimdi direkt içinde ki çipleri söküp daha dandik çip takıyorlar bunu da normal kullanıcı imkansız tespit edemez 🤷 0 kutu yurt dışı iPhone 15 gibi içleri yan sanayi parçalarla doldurmuşlar normal kullanıcı tespit edemiyor ama şans işi bakalım ne olacak
Hocam eskiden di diyorsunuz ama beni de bu konu hakkında bilgilendirdiğiniz için tesekkur ederim bende gidip bilgisayarin basinda beklicem yarin

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,789
İsim
Selim
Sizin gibiler ekmeğimize taş koyuyorsunuz işte. Köşe başı saçma sapan bi bilgisayarcıya gidip parçaları kaptırıyosunuz sonra yok o bilgisayarcı böyle o bilgisayarcı şöyle çalar böyle dolandırır.. konuşması kolay.
Kral Casper yetkili bayisi bu şekilde yapiyorken sizin gibi köşe de ikinci el pc satanlar neden yapmasın ? Hem sen kimsin anlamadım dünya da ki iyilik meleği mi 🗿 ben yapmam diyip kaç kişi yapıyor senin yapmayacağın ne malum ? Ayrıca lafım şahsa değil genele yani üstüne alınıyorsan demek ki sen de yapıyorsun bir şeyler 🤷

Hocam eskiden di diyorsunuz ama beni de bu konu hakkında bilgilendirdiğiniz için tesekkur ederim bende gidip bilgisayarin basinda beklicem yarin
Hayırlısı hocam ama siz yine de internetten pc montajını araştırın ve öğrenin ya da dostunuz filan varsa onlara sorun yardımcı olsunlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,582
Üyeler
164,337
Son üye
ritexyxd
Top Bottom