Ysuflix
80+ Gold
ben yok demiyorum var böyle kişiler ama sen ya da başka bir arkadaş nicklere çok bakarak yazmıyorum önemli değil üzerine alınma. 3-5 işletme böyle yaptı diye genel olarak mesleğime laf edilince çamur atılınca istemsizce buradan ekmeğimi kazandığım için savunmam gerektiğini hissediyorum. dolandırıcı savunduğum yok. öyle gördüğünüz varsa sosyal medyasını adresini falan atın linçleyelim gitmeyelim kimse de gitmesin zaten.Sen diyorsunki biz hatalı parçaları tespit ederiz sorunu buluruz ve değiştiririz bilmeyenede yardımcı oluruz ben diyorumki herkes bu işe böyle yaklaşmıyor kimisi sırf adam bilmediği için rami alabiliyor işlemciyi değiştirebiliyor psu değiştireniliyor yani evet işini doğru dürüst yapanda var ama yapmayanda var sıkıntı bu zaten ben niye birine kendi işimi yaptırırken ona güven duyduğumu kanıtlamam gerekirki? Adamın başında gerekirse kalırım insanoğlu bu herkes el bebek gül bebek değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
güven konusuna gelirsek tabii ki de kanıtlaman gerekmez tabikide. fakat günümüzde bilgisayarlar pahalı şeyler bu arkadaş mesela güven problemi yaşıyor endişe yaşıyor bilgisayarcı da (en azından ben böyleyim) böyle endişeli bir müşteri görünce güven sağlamak ister. bana böyle endişe duyan müşteri gelmedi mi? geldi ama ben yine yanımda durmasını istemedim sorduğunda reddettim çünkü çalışırken kendimi rahat hissetmiyorum. işin sonunda birer birer ne yaptığımı ne yapmadığımı herşeyi anlatıyorum. eğer müşteri memnun kalırsa zaten güven sağlanmış oluyor. olay işin sonunda müşteri memnun oldu mu, aklındaki soru işaretleri giderildi mi, ne yapıldı ne yapılmadı bilgi sahibi mi. bu gibi şeyler en azından benim deneyimlediğim bu. ben bu ortamı müşteriye sağlarsam güveniyor zaten. güveni sağlamak bilgisayarcıda bitiyor. müşterinin güveni kanıtlamak gibi bir derdi olmamalı zaten.