Arama sonuçları: *

1. Halsiz

Pc siyah ekran veriyor

açıldı yazmışım ztn🤐😬 İlk defa böle bişey yaşadım bu arada anakart yandı zannettim ilk hyr bide cyberpunk oynarken başına gelince bu sefer daha çok korkuorsun .d
  2. Halsiz

Pc siyah ekran veriyor

Benim sıcaktan ekran deil full pc monitör hepsi kapandı aniden 10 dk sora geri açtım çamını çıkardım pervaneyi açtım inş işe yarar
  3. Halsiz

Elimdeki Sistem Kaç Para Eder

İşte hcm diyorum ben bu sistemi 3k ya aldım cahil ben keşke almasaydım şimdi 2.5 zor gider
  4. Halsiz

Elimdeki Sistem Kaç Para Eder

Hcm işte herkes böle herkes ederi deil cebim ne kadar çok dolar die çalışıor kafaları Benim sistem athlon 3000g anakart asus prime a320m 240 gb james monkey ssd bide hyper bi kasa var psu heralde 500 550 civarı letgoda bu pc ye 4 4.5 k veren olur mu şimdi?
  5. Halsiz

Bilgisayar uzun süre açık kalınca egzoz fanından ses gelmeye başlıyor

Bi yere çarpıyordur diycem nasıl çarpçak belki dönme mekanizması ağır çalışıor diycem yeni makina ...... Çözdünüz mü hcm ses felan geliormu Benimde pc den ses gelior tuşa bi basıorum sanki kocaman bi pervane çalışmaya başlamış gibi oluyor galiba psu değiştirmem lazm sorun olurmu ki zmnla bilm...
  6. Halsiz

yeni sistem aldım dar boğaz yapar mı

Hcm fps oyunlarından bahsediorsunuz demi yani işlemci ağırlıklı oyunlar olarak..
  7. Halsiz

görev yöneticisini açtığım da cpu %100 oluyor

Hcm nie uyarı aldınız anlamadım herkes fikrini sölüyor herneyse Arka planda bişey çalışıorsa etkiliye bilir sanırsam yanlışım varsa düzeltin
  8. Halsiz

Pc den Cizirti geliyo

Psudan gelior benim ki heralde böle uçak pervanesi gibi ilk ses çıkarıyor sora cızzzzz.. Valla 4 5 ay dır böle benden yana sıkıntı yok beni rahatsız etmiyor ama umarım bi gün patlamayız :) işallah
  9. Halsiz

Pc den Cizirti geliyo

Benden de gelior 4 aydır o cızırtıyla kullanıyorum henüz daha patlamadı :D
  10. Halsiz

Bilgisayarım takılıp düşük fps vermeye başladı.

Bende de oluyor eskiden 70 60 fps veren oyun aniden 20 30 za felan aniden düşüyor
  11. Halsiz

Bilgisayar temizlik sonrası açılmıyor

Hocam acaba laptopun bataryası oturmamış olma ihtimalı var mıdır onu da kontrol ettiniz mi? Benim laptopta öyle olmuştu bataryayı söküp tekrar taktım öyle çalıştı.
  12. Halsiz

Bilgisayar temizlik sonrası açılmıyor

Senin konuyla alakası varmı bilm ama ben tozlandığı zmn felan kulak çubuğunu ıslatıp (yalamakla alakası yok suyla ıslatıyorum) Yavaş yavaş pc ye sokup temizliyorum iyice bi 7 kulak çöpü harcadım pırıl pırıl oldu Kabloları aynı şekil taktınız mı hocam.
  13. Halsiz

Bilgisayardan gelen bu garip ses?

Benimde ya psu dan yada fandan ses geliyor vantilatör çalışıyor sanki bilader....
  14. Halsiz

Durduk Yere USB Çıkarma Sesi Alıyorum Sizce Neden?

Yoo o sesten sonra hala klavye mous haraket ediyorsa sıkıntı yok 👌
  15. Halsiz

Durduk Yere USB Çıkarma Sesi Alıyorum Sizce Neden?

Banada oluyordu kablolarla azcık oynadım düzeldi düzelmessede sesi kapatın :D
  16. Halsiz

Monitörüm 59.664 hz bu nedir

Oha ebesinin ki 😂 bu neymiş la
  17. Halsiz

Bluetooth pc ye nasıl eklerim?

Pc de bluetooth özelliği yok bunu nasıl açarım yada yaparım?
  18. Halsiz

Bilgisayarım çalışıyodu yarın uyandığımda açılmadı

Benim başımada geliyor pc tuşuna basıyorum rgb ler yanıyor ama monitöre görüntü gelmiyor arada yapıyor benim kerata 😋
  19. Halsiz

Çözüldü✓ PC Çaşıyor Ama Görüntü Yok.

Benim pc ye de geçen oldu bu açma tuşuna bastım bilgisayarın rgb leri yandı fanlar felan her şey çalıştı ama klavye monitör çalışmadı işallah bende silgiyle temizlemek zorunda kalmam ilerde :D 1658238209 Olursa bizede haber ver
  20. Halsiz

Kasayı kapattıktan sonra yanan ışık

Boşver ya bence bi sıkıntı çıkmaz (işallah) bende de oluyor da elektirikler giderse felan birden bi sıkıntı çıkmadığı sürece bişey olmaz :)
Top Bottom