Daha çok ram kaynaklı gibi aynısı benim başıma geldi geçen haftaBir çok sebebi olabilir. Tam olarak neler oluyor anlatmaniz lazim.
Sorun bu olduğunu varsayalım bunu neden yapar bilgin var mıFişini çekip bir kaç dakika bekleyin sonra geri takın düzelme oluyor mu bakalım
Evin elektriğinde topraklama iyi değilse statik elektrik birikmesinden olduğunu düşünüyorum başıma gelmişti basit ama bazen işe yarayan bir çözümSorun bu olduğunu varsayalım bunu neden yapar bilgin var mı
Benim konuya da şey yazmıştın galiba anakart pilini sök diye ya lış hatırlamıyosam eğer. Senin sorunda benimkiyle aynı galiba ram slotunu temizledim bidr ramleri silgiledim hiç sorun kalmadı benimkide öyle başlamıştıBenim başımada geliyor pc tuşuna basıyorum rgb ler yanıyor ama monitöre görüntü gelmiyor arada yapıyor benim kerata
Mantıklı hiç düşünmedim öyleEvin elektriğinde topraklama iyi değilse statik elektrik birikmesinden olduğunu düşünüyorum başıma gelmişti basit ama bazen işe yarayan bir çözüm
Kasanın arkasındaki güç kablosu yerine tam oturmuş mu kontrol edin.Dün gayet normal oynuyodum bilgisayarla bugün kalktım açmaya çalıştık açılmadı sebebi ne olabilir