Neler Yeni

Çözüldü✓ PC Çaşıyor Ama Görüntü Yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ahmet Bedir Özsoy
Pc de bişey yoktu. Gece kapattım daha doğrusu kapandığını sandım. Sabah işe gidiceğim sırada farkettim ki pc çalışıyor ama görüntü yok, klavye, fare çalışmıyor sadece kasa ve kulaklıkların ledleri yanıyor. Kapattım düğmesinden mecburen sonra açmaya çalıştım tepki yok hiç yok. Ara ara yapıyodu onu zaten ama fişini falan söküp takınca düzeliyodu aynı yöntemle az uğraştırmış olsada çalıştı ama görüntü yok sadece ışıklar yanıyo ekran kart ve işlemci fanları kasa fanları çalışıyor sorun ne olabilir?

ConquerorXIV

80+ Gold
Pc de bişey yoktu. Gece kapattım daha doğrusu kapandığını sandım. Sabah işe gidiceğim sırada farkettim ki pc çalışıyor ama görüntü yok, klavye, fare çalışmıyor sadece kasa ve kulaklıkların ledleri yanıyor. Kapattım düğmesinden mecburen sonra açmaya çalıştım tepki yok hiç yok. Ara ara yapıyodu onu zaten ama fişini falan söküp takınca düzeliyodu aynı yöntemle az uğraştırmış olsada çalıştı ama görüntü yok sadece ışıklar yanıyo ekran kart ve işlemci fanları kasa fanları çalışıyor sorun ne olabilir?
Monitör kablolarını kontrol et ama aynı şekil ekran kartım vardı. Yani gpu arızası

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ahmet Bedir Özsoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monitör kablolarını kontrol et ama aynı şekil ekran kartım vardı. Yani gpu arızası
Kabloyuda kontrol ettim yapmadığım tek şey ramleri kontrol etmek onun dışında her şey yaptım öyle söyleyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

RAM'lerin uçlarını silgi ile sil. Sonra geri tak. En son gel bana teşekkür et :D
İnşallah olurda başıma uğraş çıkmaz eğer olursa özelden no yaz arayıp teşekkür edeyim😂

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,222
İsim
Efe Kırmaz
bios pilini çıkarıp 5 dakika bekleyin ve geri takın, %99 çözülür sorun.
NOT : bu ayar bios ayarlarınızı sıfırlayacaktır, bios ayarlarınızı tekrardan yapmayı unutmayın.

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Benim pc ye de geçen oldu bu açma tuşuna bastım bilgisayarın rgb leri yandı fanlar felan her şey çalıştı ama klavye monitör çalışmadı işallah bende silgiyle temizlemek zorunda kalmam ilerde :D

Olursa bizede haber ver

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ahmet Bedir Özsoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim pc ye de geçen oldu bu açma tuşuna bastım bilgisayarın rgb leri yandı fanlar felan her şey çalıştı ama klavye monitör çalışmadı işallah bende silgiyle temizlemek zorunda kalmam ilerde :D

Olursa bizede haber ver
Yazıcam eve gidiyimde bi çalışıyorum 😁

rkarayel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ramazan KARAYEL
RAM'lerin uçlarını silgi ile sil. Sonra geri tak. En son gel bana teşekkür et :D
Hocam bunun açıklaması nedir silgiyle hangi problem çözülüyor merak ettim doğrusu :D geçenlerde toplayıp açarken bir iki sefer bana da oldu aynısı kartı sök tak yaptım düzeldi ama aklımda olsun diye sordum :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ahmet Bedir Özsoy
Hocam bunun açıklaması nedir silgiyle hangi problem çözülüyor merak ettim doğrusu :D geçenlerde toplayıp açarken bir iki sefer bana da oldu aynısı kartı sök tak yaptım düzeldi ama aklımda olsun diye sordum :)
Bende anlam veremedim ama temizlerken dikkat ettim sarı uçlar biraz böyle kararmış devamlı veri al-ver yapmaktanmıdır bilmiyorumm silgiyi sürdükçe rengi falan kendine geldi ama çözüm oldu bana

rkarayel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ramazan KARAYEL
Bende anlam veremedim ama temizlerken dikkat ettim sarı uçlar biraz böyle kararmış devamlı veri al-ver yapmaktanmıdır bilmiyorumm silgiyi sürdükçe rengi falan kendine geldi ama çözüm oldu bana
Benimki ekran kartından olmuştu görüntü vermedi o şekilde hallettim, ama bakalım tavsiye veren hocam sebebini söyler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,464
Üyeler
164,675
Son üye
warıcı
Top Bottom