Arama sonuçları: *

1. Hard Kapitalizim

FPS DROP VAR OYUN OYNARKEN ÇÖZÜMÜ BİLEN VARMI

ARKADAŞLAR VİDEO BU
  2. Hard Kapitalizim

DEDİGİNİZİ YAPICAM ÖNCELİKLE MSİ AFTERBURNER TESTİNİ YAPIYIM ARKADAŞLARA ATIYIM
  3. Hard Kapitalizim

RAM BOZUK İSE ÇALIŞMAMASI LAZIM DEGİL Mİ SİSTEM GÖRÜYOR 16 GB OLDUĞUNU YANLIŞ ANLAMAYIN BİLMEDİGİMDEN SORUYORUM
  4. Hard Kapitalizim

ÇOK UZUN SÜRMEZ Mİ SİZE SÖYLEYENE KADAR 11 SAAT DİYOR DA 1733048690 SİZE OYUNU OYNARKEN VİDEO CEKİP ATICAM AMA BİRAZ BEKLETMEM LAZIM
  5. Hard Kapitalizim

HAYIR YAPMADIM VE BÖYLE BİR TEST OLDUĞUNU BİLMİYORDUM NASIL YAPICAM
  6. Hard Kapitalizim

DEAD BY DAYLİGHT OYUNUNDA 120 FPS ALIYORUM VE SONRADAN ARA SIRA DÜŞÜŞ OLUYOR TEK SORUNUM BU BEELKİ OYUN KAYNAKLIDIR DEDİM WAR THUNDER GİRDİM YİNE OLMADI HİC BİRŞEY DÜZELMEDİ 2K OYNUYORUM 1733048502 RAM TOPLAM 16 GB
  7. Hard Kapitalizim

MERHABA YAPTIĞIM İŞLEMLERİ ANLATIYIM SİSTEM ÖZELİKLERİ 1 İŞLEMCİ /AMD Ryzen 5 5600 1 GAMEBAR KAPATIM İŞE YARAMADI...
  8. Hard Kapitalizim

Donanım arşivinden aldığım sistemde sıkıntı var yardım eder misiniz

Ram sıkıntı çıkaracağı hiç aklıma gelmezdi ne önerirsiniz 1717241720 Anakart bu MSI B450M Pro-VDH Max AM4 Soket Anakart 1717241787 İleriye dönük güzel bir ram önerebilir misiniz
  9. Hard Kapitalizim

Durumlar kötü mü peki nasıl durumu ben pek anlamadım
  10. Hard Kapitalizim

Bu son dedikleriniz şu an sistemde aynen dediğiniz gibi o zaman katilimiz ram değil mi tüm oklar onu gösteriyor 1717241554 Hayır 2 gün önce
  11. Hard Kapitalizim

1717241357 Dostum çok sağol yardımlarınız için ben dediğiniz gibi satın alcam ram yakın zamanda disk testim ektedir zamanında yapmıştım SS elimde 1717241399 Temiz kurulumu yaptım bu arada hemde 3 kere USB ile kurulum yaptım tık yok
  12. Hard Kapitalizim

Sanırım değil bir bakicam 1717240603 Peki niye böyle oluyor sebebini biliyor musunuz 1717240629 Ram neden sebep olur ki buna yetmiyor mu yani anlamına geliyor 1717240880 Ahmet hocam ram ise ciden hemen alicam fakat korkum tekrar etmesi ne yapabilirim
  13. Hard Kapitalizim

Peki elimde yok onlardan eski bilgisayarımda olanı taksam denesem nasıl olur 1717240485 Niye takılıyor olabilir ki bu kullandığım ramler sıkıntılı mı
  14. Hard Kapitalizim

Tek tek çalıştırdım birini çıkardım diğerini taktım olmadı
  15. Hard Kapitalizim

Arkadaşlar merhaba zamanında bunu almıştım ama oyunlarda takılmalar meydana geliyor Euro truck oynuyorum gpu kulanimi bir anda düşüyor farming oynuyorum bir anda düşüyor dead oynuyorum bir anda düşüyor ne yapsam düzelmedi bios kaynaklı dedim önceki biosa geçtim düzelmedi ramlerim sıkıntılıdır...
  16. Hard Kapitalizim

Gpu kullanımının temel düşme sebebi ne olabilir oyun esnasında FPS cakiliyor

İşlemcinin darboğaz yapıp yapmadığını bilmiyorum nasıl anlayabilirim işlemci kulanimi 30 veya 20 arasında
  17. Hard Kapitalizim

1440p oynuyorum şu anda fakat 86 ya falan düşüyor CPU kulanimi da 20 civarında 1716708306 300gb boş
  18. Hard Kapitalizim

5600 sıkıntılı mi yani 1716707078 bak bu sistemi aldım basım beladan kurtulması format atıyorum sıfırdan temiz bir şekilde yine düzelmedi
  19. Hard Kapitalizim

Bende kasma oluyor sistem özellikleriniz neler acaba 1716706576 FPS gpu kullanımına bağlı olduğu için bir anda düşüyor
  20. Hard Kapitalizim

bilgisayarımda oyun oynarken takılma yaşıyorum fakat bunun temel sebebini bulamadim win 11 home kullanıyorum Ekran kartı 6750 XT İşlemci 5600 ram 16 GB Şimdi bu sistemde neden takılma oluyor gpu kulanimi neden düşüyor anlık
Top Bottom