Arama sonuçları: *

1. H

APU sisteme ekran kartı taktıktan sonra görüntü gelmiyor

erp açıksa normal, biostan pcyi açınca ayarlarsınız. bilgisayarı kapatın fişten çekin bios pilini çıkartın fişten çekiliyken elektriğin boşalması için güç tuşuna birkaç kez basın ardından bios pilini takıp bilgisayarı açın bakalım bir gelişme olacak mı 1690056271 bu arada psu'nuz yarı modüler...
  2. H

APU sisteme ekran kartı taktıktan sonra görüntü gelmiyor

Hocam amd ekran kartlarında hdmi ile görüntü bazen alamayabiliyorsunuz genelde windowsta adrenalin ile driver yükleyince düzeliyor ama görüntü almak için öncelikle display port ile bağlamanız lazım, elinize display port kablo varsa onunla deneyin.
  3. H

YENİ EKRAN KARTINDAN SONRA PC KAFAYI YEDİ YARDIM

Rx6600'e custom vbios yazmış olabilirler mining performansını arttırmak amacıyla, windows update'de bu bios'un sürücüsünü indiremediği için muhtemelen loop'da kalıyor. aldığın yer ile görüş istersen böyle bir olay var mı diye
  4. H

Jack Girişi Kırıldı ve Kasanın İçinde Kaldı

Kasa nasıl eriyecek? sıcak silikondan dolayı mı? Sıcak silikon eline değse bile 2sn sonra donuyor acımıyor bile sence böyle bir şey mümkün olabilir mi
  5. H

Jack Girişi Kırıldı ve Kasanın İçinde Kaldı

Sıcak silikon ile yapıştırarak çıkartmayı deneyebilirsin.
  6. H

Çözüldü✓ Bilgisayara Görüntü Gelmiyor

Monitör kablosunu nereye taktın fotoğrafını atsana
  7. H

Bilgisayar çok geç açılıyor

Hocam bu sorunun benzeri eski a320m s2h anakartimda basima gelmisti, biosu bir onceki suruma alarak cozmustum, deneyin isterseniz.
  8. H

Bilgisayarım Durduk Yere Alta Alıyor

Arkada calisan herhangi bir program var mi? Spotify, netflix, veya yazilim. sag alttaki cubuktan acik olanlari kontrol etmeniz yeterli. kullanmadiklarinizi kapatip tekrar dener misiniz
  9. H

Bilgisayarım Durduk Yere Alta Alıyor

Pencereli moddan tam ekran yapin duzelecektir, Pencereli moddayken masaustu islemi mesela klavyeden ses acma gibi bir tusa bastiginizda masaustune donuyor bilgisayar tikladiginizda da masaustunuz onunuze geliyor
  10. H

Bağlantı yeri sıcaklığı 100 derece

Normaldir hocam, 100 derecelerde gezer o 1687387329 evet hotspot olarak da geçiyor.
  11. H

Bilgisayarım Kendi Kendine Kapanıyor, Neden Olabilir?

İşlemcin Isınıyor olabilir, PSU'nda problem olabilir, Mavi ekran vermeyip windowsun çöküyor olabilir (minidumpları kontrol et) bir çok nedeni var.
  12. H

6800xt ekran kartı ile Furmark testinde pc kapanıyor. nedeni nedir?

8Pin pci-e çıkışından muhtemelen yeterli amper veremiyor, bu arada Hazır sökmüşken Şöyle bir koklasana bir yanık ekşi plastik kokusu var mı. varsa direk değiştir
  13. H

Çözüldü✓ Rx 6800 Driver Silinme Sorunu.

Amd Adrenalin indirin.
  14. H

Sıfır ekran kartım dan sallarken küçük parca tarzi bi ses geliyor

Vatan'ın insafına kalmış biraz, görüşün isterseniz ama %99 ihtimalle servis ile görüşün diyorlar. Servise kendiniz götürürseniz çok uzun süreceğini sanmıyorum muhtemelen 1 hafta içinde sonuçlanır.
  15. H

Benimki ön yargı değil, benim aldığım kartım sıfırsa ve içinde bir şey varsa önce incelerim baktım çıkmıyor garantiye yollarım uğraşmam. Sonuçta o mal KUSURLU olmuş oluyor. Ve çıkarttıktan sonra kartı taktığında dahi Kullanıcı hatası diyorlar aynı ülkede yaşamıyor muyuz merak ediyorum. Gönderin...
  16. H

Hocam Ekran kartını takıp bilgisayarı açarsa sizin de bildiğiniz gibi Herhangi bir metal cisim varsa kısa devre yapar, bu konuda hemfikiriz. Sıfır açılmamış paketteki ürünlere VATAN COMPUTER bakmaz. Çünkü ürün sıfır onlara da paketi kapalı geldi, onlar da garantiye gönderilmesini ister, sizin...
  17. H

Muhtemelen vida kaçmış olabilir, kesinlikle bilgisayarı açmayın. Etrafından herhangi bir şey var mı diye kontrol edin, bulamadıysanız garantiye gönderin
Top Bottom