Neler Yeni

Sıfır ekran kartım dan sallarken küçük parca tarzi bi ses geliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cinar can ozen
Vatandan aldığım 2 gün olmadi rtx 4070 ti ventus paketinden açtım sıfır yukariya dondurup assaşiya döndürdüğümde az bi ses geliyor bisey düşmüş gibi yada içinde bişey var gibi sorun nedir normal mi

Livaković

80+ Silver
Vatandan aldığım 2 gün olmadi rtx 4070 ti ventus paketinden açtım sıfır yukariya dondurup assaşiya döndürdüğümde az bi ses geliyor bisey düşmüş gibi yada içinde bişey var gibi sorun nedir normal mi
Video atmadan nereden bilelim video atarsanız inceleyelim
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde 0 almışsınız zaten bir problem olacaığını sanmam vatan 0 ayağına ikinci el ürün satmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Ömer
Muhtemelen vida kaçmış olabilir, kesinlikle bilgisayarı açmayın. Etrafından herhangi bir şey var mı diye kontrol edin, bulamadıysanız garantiye gönderin

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Ömer
Garanti Ne alaka :D bilginiz yok bari yorum yapmayın bilgisayarı açmayın ne demek
Hocam Ekran kartını takıp bilgisayarı açarsa sizin de bildiğiniz gibi Herhangi bir metal cisim varsa kısa devre yapar, bu konuda hemfikiriz.
Sıfır açılmamış paketteki ürünlere VATAN COMPUTER bakmaz. Çünkü ürün sıfır onlara da paketi kapalı geldi, onlar da garantiye gönderilmesini ister, sizin kadar toxic birisiyle başka forumlarda karşılaşmadım bu foruma yeni katılan herkese böyle mi davranılıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Emre Çeviker
İçinde bir şey olabilir ama ekran kartı olduğna eminmisin psu, ön kasa, işlemci fanıda bir sıkıntı olabilir

Livaković

80+ Silver
Hocam Ekran kartını takıp bilgisayarı açarsa sizin de bildiğiniz gibi Herhangi bir metal cisim varsa kısa devre yapar, bu konuda hemfikiriz.
Sıfır açılmamış paketteki ürünlere VATAN COMPUTER bakmaz. Çünkü ürün sıfır onlara da paketi kapalı geldi, onlar da garantiye gönderilmesini ister, sizin kadar toxic birisiyle başka forumlarda karşılaşmadım bu foruma yeni katılan herkese böyle mi davranılıyor.
toxic değilim dostum ön yatgı seninji

Sen toxic kişi görmemişsin daha dostum

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Ömer
toxic değilim dostum ön yatgı seninji

Sen toxic kişi görmemişsin daha dostum
Benimki ön yargı değil, benim aldığım kartım sıfırsa ve içinde bir şey varsa önce incelerim baktım çıkmıyor garantiye yollarım uğraşmam.
Sonuçta o mal KUSURLU olmuş oluyor.
Ve çıkarttıktan sonra kartı taktığında dahi Kullanıcı hatası diyorlar aynı ülkede yaşamıyor muyuz merak ediyorum.
Gönderin sıfırıyla değiştirsinler bu kadar basit.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cinar can ozen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok ekran karti icinden bi yerde geliyor daha callistirmadim zaten ama ben bunu niye garantiye yollama mecburuyetinde kalmak zorundayim o kadar para verdim bu rezillik değil mi niye 0 la degistirmiyorlar

Yok ekran karti icinden bi yerde geliyor daha callistirmadim zaten ama ben bunu niye garantiye yollama mecburuyetinde kalmak zorundayim o kadar para verdim bu rezillik değil mi niye 0 la degistirmiyorlar
Garantiye yollarsam 1 ay surmicek mi

Benimki ön yargı değil, benim aldığım kartım sıfırsa ve içinde bir şey varsa önce incelerim baktım çıkmıyor garantiye yollarım uğraşmam.
Sonuçta o mal KUSURLU olmuş oluyor.
Ve çıkarttıktan sonra kartı taktığında dahi Kullanıcı hatası diyorlar aynı ülkede yaşamıyor muyuz merak ediyorum.
Gönderin sıfırıyla değiştirsinler bu kadar basit.
Daha karti calistirmadim paketinden cikardim bakmak icin ve bi yukari assagiya yaptim mi icinde bisey varmis gibi hissediyorum ki var sanırım

Video atmadan nereden bilelim video atarsanız inceleyelim

birde 0 almışsınız zaten bir problem olacaığını sanmam vatan 0 ayağına ikinci el ürün satmaz.
Evet ama msi yetkililerinden dolayi olabilir belki sonucta vidaysa yada kırık bi parca varsa mağdur olucam ve bide üstüne bunlarla ugrasicam 3 sene once aldigim islemcide sıkıntılı çıkmıştı

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Ömer

Garantiye yollarsam 1 ay surmicek mi

Daha karti calistirmadim paketinden cikardim bakmak icin ve bi yukari assagiya yaptim mi icinde bisey varmis gibi hissediyorum ki var sanırım

Evet ama msi yetkililerinden dolayi olabilir belki sonucta vidaysa yada kırık bi parca varsa mağdur olucam ve bide üstüne bunlarla ugrasicam 3 sene once aldigim islemcide sıkıntılı çıkmıştı
Vatan'ın insafına kalmış biraz, görüşün isterseniz ama %99 ihtimalle servis ile görüşün diyorlar.
Servise kendiniz götürürseniz çok uzun süreceğini sanmıyorum muhtemelen 1 hafta içinde sonuçlanır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,002
Üyeler
164,942
Son üye
Kaçan Messi
Top Bottom