windows 11 mi ?Ne anlatıyorsun güzel kardeşim iyi misin dikkat et yazdıklarına fazla açılma
Hayır hiçbir şey yapmadan oyunda boş bile dursam atıyor masaüstüne, tam ekranda zaten tüm oyunlarım.Pencereli moddan tam ekran yapin duzelecektir, Pencereli moddayken masaustu islemi mesela klavyeden ses acma gibi bir tusa bastiginizda masaustune donuyor bilgisayar tikladiginizda da masaustunuz onunuze geliyor
Arkada calisan herhangi bir program var mi? Spotify, netflix, veya yazilim. sag alttaki cubuktan acik olanlari kontrol etmeniz yeterli. kullanmadiklarinizi kapatip tekrar dener misinizHayır hiçbir şey yapmadan oyunda boş bile dursam atıyor masaüstüne, tam ekranda zaten tüm oyunlarım.
Hayır yok, her zamanki şeyler, birdenbire durduk yere yapmaya başladı.Arkada calisan herhangi bir program var mi? Spotify, netflix, veya yazilim. sag alttaki cubuktan acik olanlari kontrol etmeniz yeterli. kullanmadiklarinizi kapatip tekrar dener misiniz
Ama hiçbir şey yapmadan birdenbire olmaya başladı bir şey indirmedim yüklemedim yani sonradan oluşabilecekAçılış uygulamalarını devre dışı bırak tek tek açarsın sonra.Birisi alta alıyordur.
Mevcutta kullandığın uygulamanın aldığı güncelleme bile bu sorunu yaratabilir.İlla bir şey indirmene gerek olmuyor.Sorgulamak yerine başlangıç uygulamalarını devredışı bırakın.Ama hiçbir şey yapmadan birdenbire olmaya başladı bir şey indirmedim yüklemedim yani sonradan oluşabilecek
Bendede bazı klasör pencereleri görev çubuğundayken direkt ekranıma geliyor. Bazenleri masaüstüne atıyor ama çok nadir arada sırada oluyor.Ama hiçbir şey yapmadan birdenbire olmaya başladı bir şey indirmedim yüklemedim yani sonradan oluşabilecek
Bende her gün yapıyor, maalesef bir de oyunun ortasında yapıyor çok sorun çıkarıyorBendede bazı klasör pencereleri görev çubuğundayken direkt ekranıma geliyor. Bazenleri masaüstüne atıyor ama çok nadir arada sırada oluyor.