Neler Yeni

Bilgisayarım Durduk Yere Alta Alıyor

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
676
İsim
Furkan Demirtaş
Bilgisayarım durduk yere, oyunların ortasında vs. birdenbire alta alıyor mahvediyor her şeyi yani bir şey falan da açılmıyor öyle sadece alta alıyor neden olabilir yardımcı olabilecek var mı?

jeff123can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Anonim
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Ömer
Pencereli moddan tam ekran yapin duzelecektir, Pencereli moddayken masaustu islemi mesela klavyeden ses acma gibi bir tusa bastiginizda masaustune donuyor bilgisayar tikladiginizda da masaustunuz onunuze geliyor

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
676
İsim
Furkan Demirtaş
Pencereli moddan tam ekran yapin duzelecektir, Pencereli moddayken masaustu islemi mesela klavyeden ses acma gibi bir tusa bastiginizda masaustune donuyor bilgisayar tikladiginizda da masaustunuz onunuze geliyor
Hayır hiçbir şey yapmadan oyunda boş bile dursam atıyor masaüstüne, tam ekranda zaten tüm oyunlarım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Ömer
Hayır hiçbir şey yapmadan oyunda boş bile dursam atıyor masaüstüne, tam ekranda zaten tüm oyunlarım.
Arkada calisan herhangi bir program var mi? Spotify, netflix, veya yazilim. sag alttaki cubuktan acik olanlari kontrol etmeniz yeterli. kullanmadiklarinizi kapatip tekrar dener misiniz

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
676
İsim
Furkan Demirtaş
Arkada calisan herhangi bir program var mi? Spotify, netflix, veya yazilim. sag alttaki cubuktan acik olanlari kontrol etmeniz yeterli. kullanmadiklarinizi kapatip tekrar dener misiniz
Hayır yok, her zamanki şeyler, birdenbire durduk yere yapmaya başladı.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,582
İsim
ismail
Açılış uygulamalarını devre dışı bırak tek tek açarsın sonra.Birisi alta alıyordur.

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
676
İsim
Furkan Demirtaş
Açılış uygulamalarını devre dışı bırak tek tek açarsın sonra.Birisi alta alıyordur.
Ama hiçbir şey yapmadan birdenbire olmaya başladı bir şey indirmedim yüklemedim yani sonradan oluşabilecek

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,582
İsim
ismail
Ama hiçbir şey yapmadan birdenbire olmaya başladı bir şey indirmedim yüklemedim yani sonradan oluşabilecek
Mevcutta kullandığın uygulamanın aldığı güncelleme bile bu sorunu yaratabilir.İlla bir şey indirmene gerek olmuyor.Sorgulamak yerine başlangıç uygulamalarını devredışı bırakın.

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
isim soyisim
Bendede bazı klasör pencereleri görev çubuğundayken direkt ekranıma geliyor. Bazenleri masaüstüne atıyor ama çok nadir arada sırada oluyor.

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
676
İsim
Furkan Demirtaş
Bendede bazı klasör pencereleri görev çubuğundayken direkt ekranıma geliyor. Bazenleri masaüstüne atıyor ama çok nadir arada sırada oluyor.
Bende her gün yapıyor, maalesef bir de oyunun ortasında yapıyor çok sorun çıkarıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,002
Üyeler
164,942
Son üye
Kaçan Messi
Top Bottom