Arama sonuçları: *

1. Hiko335

Pc ilk açılışta kendi kendine kapanıyor.

Yok hocam daha sonra hiç kapanmadı büyük ihtimalle klavyeden oldu.
  2. Hiko335

Hocam attım o klavyeyi bir daha asla öyle bilmediğim usb cihazı takmam inşallah tekrar etmez. Yardım için teşekkürler.
  3. Hiko335

Adaptör takılı değilken oldu şimdi takılıyken yapacak mı bakacağım. 1706294940 @ReProof hocam klavye, mouse , kulaklık takılı değilken hem adaptör takılı ve takılı olmayan durumlarda kapanmadı dün çin malı klavye takınca kapanmıştı ve 1 saat önce şifre girmeden kapanmıştı.
  4. Hiko335

i5 7200u 930mx 12gb ram 256gb ssd 1tb hdd asus x556u laptop
  5. Hiko335

Arkadaşlar pc ilk açılışta kendi kendine kapanıyor. Dün markası bilinmeyen bir klavye takmışttım acaba o bir sorun mu yarattı neyden olur acaba?
  6. Hiko335

Çözüldü✓ Sistem özelliklerim kötü değil ama yinede oyunlarda düşük fps alıyorum ???

Hocam onu bilmiyorum belki @Emre Zengin hocamın bilgisi vardır.(Hocam her konuya sizi etiketliyorum kusura bakmayın)
  7. Hiko335

Çözüldü✓ Sistem özelliklerim kötü değil ama yinede oyunlarda düşük fps alıyorum ???

Hocam gpu1 dediği işlemcinin dahili ekran kartı ise fps düşüklüğü normaldir.
  8. Hiko335

pcme mining virüsü mü bulaştı?

Hocam kaspersky ya da malwarbytes ile tarama yapın eğer hala emin değilseniz formatlayın.
  9. Hiko335

Mavi Ekran memory_management hatası

@Emmree
  10. Hiko335

YENİ BİLGİSAYAR ALDIM HANGİ DRIVERLARI YÜKLEMEM GEREKİYOR

Hocam experiencedan driverı güncellediysen onla alakalı yapacak başka bir şey yok.
  11. Hiko335

Roblox update sorunu....

Nasıl halletiniz hocam?
  12. Hiko335

Roblox update sorunu....

Hocam sorun ne?
  13. Hiko335

bu dualShock orjinalmidir ?

Hocam v1ler sorunlu değil miydi? Benim aklımda öyle kalmış ama.
  14. Hiko335

Çözüldü✓ RYZEN 7 1700// RX 6700 10 GB Darboğaz sorunu.

Ryzen 7 1700 1080pde 6700xtyi besleyemez hocam işlemci değiştirmeniz gerekiyor.
Top Bottom