Neler Yeni

YENİ BİLGİSAYAR ALDIM HANGİ DRIVERLARI YÜKLEMEM GEREKİYOR

_AhmeT_-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
517
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Pc İle Alakalı her şey Ve Yazılım

_AhmeT_-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
517
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Pc İle Alakalı her şey Ve Yazılım
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Gürkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Migel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Migel
Mesaj otomatik birleştirildi:

format attım ekran kartı driverını kurdum. Anakart driverını yükledim. Bios nasıl güncelliyoruz?
Biosu neden güncelleyeceksin ki sana bir katkısı yoksa. Yeni bios sadece sana yarar sağlayan yada daha önce destek vermediği bir donanıma destek eklediyse ve sen o donanımı (örneğin işlemci) kullanacaksan güncellenir. Hele daha önce yapmadıysan ne kadar artık her anakartta gömülü yedek bios olsa da bir hatada açılmayacak uğraşıp duracaksın nasıl resetleyeceğim biosu diye :) Biosu güncellemek dediğim olaylar dışında hiçbirşeye yaramaz. Bilgisayarını hızlandırmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Gürkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biosu neden güncelleyeceksin ki sana bir katkısı yoksa. Yeni bios sadece sana yarar sağlayan yada daha önce destek vermediği bir donanıma destek eklediyse ve sen o donanımı (örneğin işlemci) kullanacaksan güncellenir. Hele daha önce yapmadıysan ne kadar artık her anakartta gömülü yedek bios olsa da bir hatada açılmayacak uğraşıp duracaksın nasıl resetleyeceğim biosu diye :) Biosu güncellemek dediğim olaylar dışında hiçbirşeye yaramaz. Bilgisayarını hızlandırmaz.
başka bir şey kurmama gerek var mı?
ve geforce experience kurdum, 4070 için başka bir şey kurmama gerek var mı?

Hiko335

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Hikmet Çalı
Hocam experiencedan driverı güncellediysen onla alakalı yapacak başka bir şey yok.

Migel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Migel
Hayır yok. Çoğu driveri windows kurar zaten. En önemlisi ekran kartı driverini senin güncellemen. Geri kalan driverların çoğunun en güncel versiyonlarını anakartının sitesinden bulabilirsin.

Top Bottom