Arama sonuçları: *

1. HyperLeo

Valorant sebepsiz hwid banı

İlginçmiş. Denemekten zarar olmaz.
  2. HyperLeo

Nasıl açmış hocam benim bildiğime göre Vanguard, Valorantın bir parçası. Yani Vanguard olmadan Valorant olmaz.
  3. HyperLeo

Vanguard olmadan valorant çalışmaz.
  4. HyperLeo

Hocam hepsini değiştirin.
  5. HyperLeo

otomatik driver yükleme programı

zaten windowsun kendi kurması lazım diye biliyorum.
  6. HyperLeo

Bilgisayarım açılmıyor

Onun dışında Ram'lerinizi ucunu silgi ile yavaş yavaş narin bir şekilde slip tekrar takın. Eğer olmadıysa garantiye verin.
  7. HyperLeo

Bilgisayarım açılmıyor

Sorun ekran kartında olabilir.
  8. HyperLeo

BİLGİSAYAR BAZI OYUNLARDA KAPANIP AÇILIYOR

Driverlar bazen bu tür saçma sapan sebeplere yol açabiliyor.
  9. HyperLeo

BİLGİSAYAR BAZI OYUNLARDA KAPANIP AÇILIYOR

Driverdan dolayı olabilir. DDU indirerek https://www.technopat.net/sosyal/konu/ddu-ile-sueruecue-kaldirma-rehberi.44964/ driverinizi silip güncelini yeniden indirmeyi deneyin.
  10. HyperLeo

LAPTOP hdmi ssdme aktarıcam tüm oyunları her şeyi silmeme rağmen kopyalıyamıyorum yardım

Okla işaret etdiğim yerden indiriyorsunuz. Sonra indirilen dosyayı kuruyorsunuz otomatik olarak gözükmesi gerekiyor.
  11. HyperLeo

LAPTOP hdmi ssdme aktarıcam tüm oyunları her şeyi silmeme rağmen kopyalıyamıyorum yardım

hdd nizizn sağlık durumunu crystaldiskmark ile bana atabilir misiniz? https://crystalmark.info/en/software/crystaldiskmark/
  12. HyperLeo

Bunlar nereye sokulacak

sys fan 1 olması lazım
  13. HyperLeo

Bunlar nereye sokulacak

kasa fanı için olabilir 1605626087 anakarttaki case fan portlarına takılacak diye biliyorum
  14. HyperLeo

Sistemde darboğaz mı var ?

Darboğaz olup olmadığını anlamak istiyorsak Msi afterburner 2 3 4 5 6 7 8 vd. gibilerini ekranan yansıtmamaız lazım. eğer sık sık %100 oluyorsa o zaman darboğaz var diyebiliriz :) 1605382587 Cpu usage 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12
  15. HyperLeo

İşlemcimi değiştirdim pc çalışıyor ekran gelmiyor

İşlemcinin pinlerini kontrol et
  16. HyperLeo

Hangi Tarayıcıyı Kullanmalıyım?

Safari
  17. HyperLeo

Acil pc telefonu görmüyo

one drive google drive? yada Microsoftun Telefon Eşlikçiniz diye bir uygulaması var ordan deneyin.
  18. HyperLeo

GTX 1660 Super sürtme sesi

Video atabilme şansınız var mı? Yansıma sözcüklerden sorunu anlamak çok imkanlı değil.
Top Bottom