Neler Yeni

LAPTOP hdmi ssdme aktarıcam tüm oyunları her şeyi silmeme rağmen kopyalıyamıyorum yardım

MrWox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Mahmut
dostlar merhaba kopyalıyamıyorum ssdyi kullanmak istiyorum aktaramıyorum bide bu bilgisayara girince ssd yeri ilk başta gözüküyordu 232 gb diye ancak şu an gözükmüyor lütfen yardım edin

HyperLeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Ali Demir Alpay
dostlar merhaba kopyalıyamıyorum ssdyi kullanmak istiyorum aktaramıyorum bide bu bilgisayara girince ssd yeri ilk başta gözüküyordu 232 gb diye ancak şu an gözükmüyor lütfen yardım edin
Nasıl aktarıyorsunuz?

MrWox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Mahmut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
macrium reflect

HyperLeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Ali Demir Alpay
macrium reflect
hdd nizizn sağlık durumunu crystaldiskmark ile bana atabilir misiniz?

MrWox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Mahmut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
HDD nizizn sağlık durumunu crystaldiskmark ile bana atabilir misiniz?
merhaba şu an aktarma yapıyorum araştırdım sadece c atın dediler teşekkür ederim ben her 2 dosyayıda atmaya çalışıyordum işlem bitince atarım ancak nası bakılıyor sağlık durumuna biraz konuyu açma şansın varmı acaba

HyperLeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Ali Demir Alpay
merhaba şu an aktarma yapıyorum araştırdım sadece c atın dediler teşekkür ederim ben her 2 dosyayıda atmaya çalışıyordum işlem bitince atarım ancak nası bakılıyor sağlık durumuna biraz konuyu açma şansın varmı acaba
Ekran görüntüsü 2020-11-17 221907.png

Okla işaret etdiğim yerden indiriyorsunuz. Sonra indirilen dosyayı kuruyorsunuz otomatik olarak gözükmesi gerekiyor.

Top Bottom