Erda Yıldırım
80+ Gold
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kaspersky var yanlış yazmış olabilirim avast ve malwerabyteHangi antivirüsü algıladı hile olarak ?
Kaspersky var yanlış yazmış olabilirim avast ve malwerabyteHangi antivirüsü algıladı hile olarak ?
Kaspersky falan aşırı bilindik onları algılamaz ayrıca bilgisayarındaki antivirüsü nasıl bilmiyorsun ?Kaspersky var yanlış yazmış olabilirim avast ve malwerabyte
Onu sen kaldıramazsın valorant kendi kaldırır desteğe yaz hile değilsen onlar açar.Nasıl kaldırıcam virüs programını hile olarak algılandı
Biliyorum yazılışını bilmiyorum düz yazdım yanlış olabilir diyeKaspersky falan aşırı bilindik onları algılamaz ayrıca bilgisayarındaki antivirüsü nasıl bilmiyorsun ?
hocam oyunun hile sistemi antivrüs sistemini hile olarak algılamaz diye düşünüyorum oyunun ban kaldırma gibi bir politikasıda yok diye biliyorum ama yinede desteğe bir yazınNasıl kaldırıcam virüs programını hile olarak algılandı
Hangi parçayı değiştireyim sizce yada yeni pcyemi geçeyim çünkü 2 gçhafta sonra okul turnuvası varhocam oyunun hile sistemi antivrüs sistemini hile olarak algılamaz diye düşünüyorum oyunun ban kaldırma gibi bir politikasıda yok diye biliyorum ama yinede desteğe bir yazın
hocam anakart banı atıyorlar anakar id si değiştiren programlar var bir göz atın eğer olmazsa anakartı satın ama sattığınız kişiye bu durumu söyleyinBirde mcafee var
Hangi parçayı değiştireyim sizce yada yeni pcyemi geçeyim çünkü 2 gçhafta sonra okul turnuvası var
Hocam hepsini değiştirin.Birde mcafee var
Hangi parçayı değiştireyim sizce yada yeni pcyemi geçeyim çünkü 2 gçhafta sonra okul turnuvası var
mcafee bende kullanıyorum bende öyle bir durum olmadı açıkcası daha önce hile veya makro gibi şeyler ddenediyseniz olabilirBirde mcafee var
Makro var ama sadece minecraft içinmcafee bende kullanıyorum bende öyle bir durum olmadı açıkcası daha önce hile veya makro gibi şeyler ddenediyseniz olabilir
Vanguard kapatıp girsem düzelirmiBen Vanguard'sız girebiliyorum. O uygulama biraz sıkıntılı.
olabilir hocam minecraft için bile sorun çıkarabilir durumu desteğe bildirin kanıt atmazlar ama yardımcı olmaya çalışırlarMakro var ama sadece minecraft için
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vanguard kapatıp girsem düzelirmi
Bir dene istersen bir de ekran görüntüsü atar mısın HWID ban yiyince ne diyor merak ettim.Vanguard kapatıp girsem düzelirmi
Vanguard olmadan valorant çalışmaz.Makro var ama sadece minecraft için
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vanguard kapatıp girsem düzelirmi