Valorant hwid ban açma (van 152)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
arkadaşlar valoranta hile açıyordum ve hwid ban ytemişim bunu nasıl açarım format la geçermi yada bedava spoffer tavsiyesi olan varmı konuyla alakasız yorum atacaklar yorumunu kendine saklasın
Utanma yok gerçekten. Umarım kalıcı bir donanım banı atılır. Spoofer ile de çözülemeyecek şekilde. Hatta Aynı donanım ile girilenlere de atılsa çok güzel olur. Kul hakkı yemekten korkmayanlara daha fazla şey söylerimde Forumun kuralları kaldırmaz.

Utanma yok gerçekten. Umarım kalıcı bir donanım banı atılır. Spoofer ile de çözülemeyecek şekilde. Hatta Aynı donanım ile girilenlere de atılsa çok güzel olur. Kul hakkı yemekten korkmayanlara daha fazla şey söylerimde Forumun kuralları kaldırmaz.
Kul hakkı kadar tatlı bişey mi var? nasıl yenmesin 🤣 Az mı yediler hakkımızı? Bırak birazda o yesin

arkadaşlar valoranta hile açıyordum ve hwid ban ytemişim bunu nasıl açarım format la geçermi yada bedava spoffer tavsiyesi olan varmı konuyla alakasız yorum atacaklar yorumunu kendine saklasın
İyi olmuş kral parçayı değişmen lazım ama bazen riot diğer parçalarında içine yerleşen kod atıyor ozaman anakartı değişsen bile ram ekran kartı ssd yüzünden yine giremiyosun. O tiktok dc lerdeki avellere inanıp açtıysan geçmiş olsun vanguard çokta basit bi anticheat değil. Ben yüksek sıralama oynadığım için bana hile cok nadir geliyor ama düşük elolardaki arkadaşların harbiden hakkına giriyosunjz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hile açmışsın ve sonucuna katlanıyorsun bir sorun yok.

yeni anakart almadan çözüm garanti değil.
O bile kesin değil riot artık tüm sisteme ssd ram vb dahil atabiliyor banı

Uygunsuz davranış
bu forumda niye hile kullanan herkes linç yerki kardeşim boş boş cevap yazcaksanız yazmayım demişim halen yazan var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yaw m***ezel herif yukarda ne yazıyor senın gıbı boş insanlar boş şeyler yazmasın diye sen ne diye yazıyorsun ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri