- Reaksiyon skoru
- 2,276
+abi bizim ejder vandal varya3 ay veriyorlar bir daha tekrarlanırsa sonsuzz abn birde hesab gitti sikin falan varsa geçmiş olsun
-hee
+hah işte o yok
+abi bizim ejder vandal varya3 ay veriyorlar bir daha tekrarlanırsa sonsuzz abn birde hesab gitti sikin falan varsa geçmiş olsun
Sınırsız değilmi yani?3 ay veriyorlar bir daha tekrarlanırsa sonsuzz abn birde hesab gitti sikin falan varsa geçmiş olsun
Hesap yeniydi zaten 1aylık falan para yatırmadım skinde yoktu.Sınırsız değilmi yani?
ilki genelde sınırsız olmuyor ama abinizin yaptığına göre değişir dediğim gibi ticket atınSınırsız değilmi yani?
Komik birşeymi var? @strive_for_greatness @AgathonAllah belamı versinki ben açmadım hileyi inan inanma umrumda değil.
Ne güzel işte dayı valorantdan kurtulmuş oldunAbim benim bilgisayarımda kendi hesapında hile açmış o hesap ban yemiş kendi hesapımla girdim bunu dedi sanırım hwid ban yedim şimdi daha giremeyecekmiyim valoranta? Açma yolu varmı acaba?
Kendisi kullansa suçunu bile bile açacak kadar düşmez diye düşünüyorum.Hep öyle oluyor niyeyse xd.
ilkinde 3 ay sonra açıyorlar ama abin hilenin dibine vurmadıysaAbinin! ve senin hesabın gitti.
Kalkmaz.
Ya onun kuralı yok.ilkinde 3 ay sonra açıyorlar ama bin hilenin dibine vurmadıysa
Var kanka. Anakart değiştireceksinAbim benim bilgisayarımda kendi hesapında hile açmış o hesap ban yemiş kendi hesapımla girdim bunu dedi sanırım hwid ban yedim şimdi daha giremeyecekmiyim valoranta? Açma yolu varmı acaba?