Arama sonuçları: *

1. Jauvin

pc'de hıcbır sey yapmadan trojan virüsü buldu

Ya bazı siteler her zaman virüslü olmayabilir bunun gibi. Sonuçta bir şirket değil official bir şeyi yok. Önceden güvenilir bir sitedir son zamanlarda virüslü bir şeyler içeriyordur olabilir böyle şeyler. Yani resmi bir yerin çalışanları sağlam bir bilgisayarın içine mining programı...
  2. Jauvin

pc'de hıcbır sey yapmadan trojan virüsü buldu

dolu diyenler var da bilmiyorum ben üç beş şey indirdim başıma bir şey gelmedi ama bir yakın arkadaşım devamlı virüslü olduğunu söylüyor.
  3. Jauvin

Acil yardım! Windows bu diskle yüklenemez. Seçilen Disk GPT stilinde.

Kanka diskparttan baya bir şeyi sıfırlayıp baya convertledik çok fazla yol denedik. legacy support konusunu tam bilmiyorum ama yazılan çoğu şey kapalı açık mevzularında doğru konumdaydı hatırlamıyorum o kadar çok şey denedim ki.
  4. Jauvin

Anladım ama uğraşmayacağım ya çünkü hddye tekte yükleyebildim yani aşırı sinirimi bozdu valla. yenisini alırım daha iyi :D
  5. Jauvin

Valla arkadaşlar pes edip iade edicem gibi duruyor çünkü hddye kurulum yaptığım zaman rpoblem yaşanmıyor. Yani tamamen kurmadım windowsu o windows yüklemesini yapıp tekrar boota mı atacak diye baktım veya biosa ama atmamıştı. İşte ssdyi bire çek muhabbetini yaptım o da olmayınca çıkardım ssdyi...
  6. Jauvin

Tamam deneyelim 1653424384 Only UEFI bölümündeyken biosta ssd gözükmedi Legacy+UEFI yaptık SSD gözüktü bire koyup çıktım biostan https://cdn.discordapp.com/attachments/443115683728064532/978732965880266752/04E8579E-42F3-4475-BDB1-635CB83223A4.jpg bu ekrana attı @Amanita (Flashı kurulum...
  7. Jauvin

GPT olarak rufusu ayarlayıp ssdye kurdum. Flash belleği hiç çıkarmadan kurulumu tamamlayıp bekledim tekrar boota attı. Flashı çıkardım biosa attı windows yine kurulmadı. Problem ssd kaynaklı olabilir mi?
  8. Jauvin

Şöyle bir hata almıştım https://cdn.discordapp.com/attachments/443115683728064532/978744881465925642/IMG_4774.jpg RUFUS'u MBR olarak değiştirdim ama biostan only uefi mod açmamıştım. Sanırım bu yüzden olmadı şimdi RUFUS'u geri GPT 'de yükleyip ONLY UEFI modunu açarak tekrar denicem
  9. Jauvin

Uefi açtıkı csm bulamadım. Biosu sıfırlayıp tekrardan kurmayı denedik olmadı siyah ekrana attı reboot and select proper boot device dedi tekrar kurdum bir şeyler denedim yine elde bir şey yok
  10. Jauvin

Dediğin işlemleri yaptım diskparttan clean falan cektim mbr çevirdim şimdi de böyle bir hata aldım @krammer
  11. Jauvin

Arkadaşlar eski pcme ssd aldım yüklemek için rufusta kendi windowsumu kurduğum flashı taktım neyse sonra MBR'ye çevirmemi istedi legacy hatası verip onu çevirdim disklerin hepsini biçimlendirdim şimdi de bu hatayı veriyor ne yapmam lazım? 460GBlik hdd var içinde onda da aynı şeyi söylüyor. Bu...
  12. Jauvin

Sıvı soğutma vidalarını biraz sert sıktım zarar olurmu

Ben vida sıkarken neredeyse en son seviyelerine getirip 1 veya 2 tur gevşetiyorum sağlam oluyor hem de bastırılmış olmuyor.
  13. Jauvin

Bu sistem nasıl TFT yayınında çökebilir ?

Yayın yaparken tftde devamlı crash yiyorum ve ekrandaki her şey siyah falan oluyor dxdiag yazıp ekran kartına baktığımda gözükmüyor kartımda bir problem var anlamış değilim valorant yayını bile yaptım crash yemedim ama ne zaman tft yayını yapsam ekran kartım gg oluyor her oyunu ultra da onda...
  14. Jauvin

Bilgisayarımda ki ağırlıktan bıktım..

Hocam problem var çözüm denemek yerine sebep veya farklı bir yol arıyorsunuz uygulasanız çözüleceğine inanıyorum üşenmeyin lütfen.
  15. Jauvin

İmzamdaki sistemle normal dışı düşük performans alıyorum problemi çözemedim

oraya bir 5600x takıyorsun keyfine bakıyorsun da çok pahalı şuan 5600x :( şundan 3 yıl öncesine o fiyata 1060 sistem çekiliyordu.
  16. Jauvin

Psu fazla ısınması ve 1050ti ışığının yanıp sönmesi?

değiştim hocam eyv xpg 550w geçtim
  17. Jauvin

Psu fazla ısınması ve 1050ti ışığının yanıp sönmesi?

Arkadaşlar MSI 1050Ti'lı sistemim geçen gün dondu kaldı bunun sebebinin 7 yıllık hdd'im olduğunu düşünüyorum ama pcyi kapadıktan sonra ekran kartının ışığı yanıp söndü kapatıp açınca düzeldi. Ekran kartında problem var sandım fakat ekran kartının testleri normal eskisi gibi geçti. Daha sonra...
  18. Jauvin

SSD'ye kurulu windowsu format atmadan kullanabilir miyiz?

Arkadaşlar arkadaşım intelden amd'ye geçti sadece anakart ve işlemci değişti. Şuan ssdye kurulu olan windowsla pcye giriş yapmak istiyor fakat her yeniden başlatma da bios'a atıyor. Format atmadan kullanma şansı var mı ? SSD'ye kurulu olan windowsu kullanmak istiyoruz yardımcı olabilecek varsa...
  19. Jauvin

Twitch yayını yapıyorken aldığım hata?

16gb, 6 verdim operaya
  20. Jauvin

Twitch yayını yapıyorken aldığım hata?

Arkadaşlar yaklaşık 3 saat valorant yayını yaptıktan sonra tft geçtim ve aldığım hata bu. Üstüne üstlük tftyi ve discordu devre dışı bıraktı aynı anda bu hatayı verip. Sistemim yazıyor aşağıda hiçbir şekilde oc falan yapılmadı inanılmaz ya. Yayını ekran kartından verip 3000 bit veriyorum ama...
Top Bottom