Neler Yeni

Sıvı soğutma vidalarını biraz sert sıktım zarar olurmu

Americano

80+ Bronze
Başlıktaki gibi sıvı soğutmamin vidalari biraz gevşekt bende biraz sıktım galba biraz fazla kaçırdım şuan çalışıyor ama bir zarar olurmu gerildimde biraz dayanıklıdır değilmi öyle çat kırıldım yapmaz yani değilmi
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Furkan Karagülle hocam @M-Q^GÖKTÜRK

pilav

80+ Bronze
Başlıktaki gibi sıvı soğutmamin vidalari biraz gevşekt bende biraz sıktım galba biraz fazla kaçırdım şuan çalışıyor ama bir zarar olurmu gerildimde biraz dayanıklıdır değilmi öyle çat kırıldım yapmaz yani değilmi

acayip derecede sıkmadıysanız sorun çıkmaz her hangi bir anormallik varmı biraz inceleyin yoksa sorun yoktur

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,069
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Dostum. Çok PANİKLİ yaşıyorsun. Madem kendine güvenmiyorsun bilen birine yaptır. Bilgisayar dediğin öyle hemen bozulacak kırılacak bir şey değil. Ekran kartını düşürdün, kabloyu sıkıştırdın, vidayı sıktın.. Montajlı halde geliyor zaten. Sürekli oynamanıza gerek yok bilgisayarın donanımlarıyla.

Americano

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum. Çok PANİKLİ yaşıyorsun. Madem kendine güvenmiyorsun bilen birine yaptır. Bilgisayar dediğin öyle hemen bozulacak kırılacak bir şey değil. Ekran kartını düşürdün, kabloyu sıkıştırdın, vidayı sıktın.. Montajlı halde geliyor zaten. Sürekli oynamanıza gerek yok bilgisayarın donanımlarıyla.
Evet haklısınız ama işte napalım oldu birkere hocam tornavidayla biraz bastirdim vidaya çıt kırıldım yaparmı şuan çalışıyor

acayip derecede sıkmadıysanız sorun çıkmaz her hangi bir anormallik varmı biraz inceleyin yoksa sorun yoktur
Tüm gücümle abanmadım

Herhangi bir anormallik yok hocam ben zaten vidaları sivi soğutmamdan ses geliyordu böyle tıktır tıkır bende vidaları deniyeyim dedim gevşemiştir diye biraz sıkılaştırdım onun haricinde gene bu ses var yani başkada bir anormallik yok hocam sıkıntı varmıdır

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
Ben vida sıkarken neredeyse en son seviyelerine getirip 1 veya 2 tur gevşetiyorum sağlam oluyor hem de bastırılmış olmuyor.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Ya hocam dokunmayın şu bilgisayara bu kaçıncı konu
Vallahi baydı ya. Ulan ben soğutma takarken çat çut gelene kadar döndürürüm abartmıyorum. Boot süresi 1 sn uzasa konu açıyor

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,040
İsim
göksel yurtcan
hocam bir günde etiketlendiğim 5.konu benim pc yataktan düştü üzerine 2.5lt kola döküldü çalışırken camı patladı çalışırken fan montajladım hala mis gibi çalışıyor(hiç biri için konu açmadım)

pilav

80+ Bronze
Evet haklısınız ama işte napalım oldu birkere hocam tornavidayla biraz bastirdim vidaya çıt kırıldım yaparmı şuan çalışıyor

Tüm gücümle abanmadım

Herhangi bir anormallik yok hocam ben zaten vidaları sivi soğutmamdan ses geliyordu böyle tıktır tıkır bende vidaları deniyeyim dedim gevşemiştir diye biraz sıkılaştırdım onun haricinde gene bu ses var yani başkada bir anormallik yok hocam sıkıntı varmıdır
Sorun yoktur dostum o zaman kendini germe boşa panikleme normal şekilde kullanmaya devam et

kyagizzz

80+ Bronze
hocam bir günde etiketlendiğim 5.konu benim pc yataktan düştü üzerine 2.5lt kola döküldü çalışırken camı patladı çalışırken fan montajladım hala mis gibi çalışıyor(hiç biri için konu açmadım)
Ya bari aciyorsun bir tane ac onu surdur. Mesaj kasiyormus gibi geliyor artik

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,300
İsim
umut şahin

knkm öyle abanım çok zorlamadıysan bir sorun olmaz ancak abanıp sıktıysan satarken veya değiştiriken bir daha vidalayamayabilirsiniz

Top Bottom