Neler Yeni

Sıvı soğutma vidalarını biraz sert sıktım zarar olurmu

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
tornavidayla biraz bastirdim vidaya çıt kırıldım yaparmı şuan çalışıyor
Hayır, bir şey olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

pc yataktan düştü üzerine 2.5lt kola döküldü çalışırken camı patladı çalışırken fan montajladım hala mis gibi çalışıyor
Y-yoksa sen ben misin? :D Canım sıkıldığında toz alma bahanesiyle Laptop'un içini açıp RAM, HDD, FAN, CPU.. çıkarıp tozlarını alıp geri montajlıyordum. Ama hiç toz yoktu. :D

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Abi takmayın takmayın şu insanı ne olur :D

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ne diyorsun sen

Yardıma ihtiyacımız var belki ? Seni takmıyalım
Sen insanlarla canı sıkılınca böyle dalga geçen her parçanla ilgili bir sorun üretip günden güne farklı sebeplerle konu açan birisin. Yazık bu insanlarda hala seni ciddiye alıp yazıyorlar :)

Americano

80+ Bronze
Sen insanlarla canı sıkılınca böyle dalga geçen her parçanla ilgili bir sorun üretip günden güne farklı sebeplerle konu açan birisin. Yazık bu insanlarda hala seni ciddiye alıp yazıyorlar :)
Aslında haklı buluyorum seni kim olsa ön yargılı Olurdu olaya el atar fakat iş göründüğü gibi değil

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Başlıktaki gibi sıvı soğutmamin vidalari biraz gevşekt bende biraz sıktım galba biraz fazla kaçırdım şuan çalışıyor ama bir zarar olurmu gerildimde biraz dayanıklıdır değilmi öyle çat kırıldım yapmaz yani değilmi

@Furkan Karagülle hocam @M-Q^GÖKTÜRK
Çok kötü olmuş o vida nasıl bir vida ise duvar montajı mı yapıyorsun soğutucu montajı mı işin içinden çıkamadım ama olay mevzu derin sen en iyisi PC kasasını kilitli bir kasa içine koy anahtarı başkasına ver..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,706
Üyeler
166,067
Son üye
Snowbird
Top Bottom