Neler Yeni

Bilgisayarımda ki ağırlıktan bıktım..

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
Bakın sorunu kısaca özetliyorum. Bilgisayarı ilk aldığımda gayet mutluydum her oyunu gayet akıcı şekilde oynayabiliyordum, taki Radeon ayarlarını öğrenene kadar. Bu ayarlardan daha cok fps alabileceğimi öğrendim ve ayarlarla oynamaya başladım, freesync falan açtım kapattım ve yaklaşık 4 aydır bilgisayarım akıcı değil. İşin kötüsü ayarları sıfırlayınca yine de düzelmiyor sorun. Yani napıcağimi bilmiyorum öyle kaldım nolur yardım edin cok sinir bozucu bir sorun. Tüm oyunlarımda akıcılık ve takılma sorunları var ve bu sorun bana kafayı yedirtmek üzere. Nolur yardım edin :(
Sistem özelliklerim:
i5 10400F
b460m pro
16gb ram
480gb ssd
rx5500xt
cm mb311l

Not: ısınma sorunum kesinlikle yok hep 50-60 larda dolanıyor derece.

şahin doğan

80+ Platinum
ddu ile driver ı sil WHQL bir driver indir

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,974
İsim
Emre Zengin
Başta DDU yükleyin. Sonra dosyalarını çıkartın.
Sonra Amd den şu linkten 21.10.2 sürümü yükleyin. (WHQL) en stabil çalışan sürümdür.
Ardından bilgisayarınızın internet bağlantısını kesin çünkü açık kalırsa Windows Update kendi amd sürümünü yükleyecektir.
Bu işlemleri yaptıktan sonra Shift tuşu ile bilgisayarı yeniden başlatın ve güvenli moda girin. Güvenli moda girdikten sonra dosyalarını çıkardığnız DDU ya girin ardından fotoğrafta belirttiğim şekilde EKRAN KARTINI seçin. Otomatik Amd yi seçecektir. Ardından Temizledikten sonra yeniden başlat (tavsiye edilen) yazıyor en yukarıda onu seçiceksiniz. DDU sürücüleri kaldırdıktan sonra bilgisayar kendini yeniden başlatıcak ondan sonra indirdiğiniz amd 21.10.2 driverini çalıştırın. Ondan sonra kurulumunu yapın. Yükledikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın. Ondan sonra internetinizi takabilirsiniz.

Ekler

• Ekran Görüntüsü (129).png
    Ekran Görüntüsü (129).png
    974 KB · Hit: 24
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başta DDU yükleyin. Sonra dosyalarını çıkartın.
Sonra Amd den şu linkten 21.10.2 sürümü yükleyin. (WHQL) en stabil çalışan sürümdür.
Ardından bilgisayarınızın internet bağlantısını kesin çünkü açık kalırsa Windows Update kendi amd sürümünü yükleyecektir.
Bu işlemleri yaptıktan sonra Shift tuşu ile bilgisayarı yeniden başlatın ve güvenli moda girin. Güvenli moda girdikten sonra dosyalarını çıkardığnız DDU ya girin ardından fotoğrafta belirttiğim şekilde EKRAN KARTINI seçin. Otomatik Amd yi seçecektir. Ardından Temizledikten sonra yeniden başlat (tavsiye edilen) yazıyor en yukarıda onu seçiceksiniz. DDU sürücüleri kaldırdıktan sonra bilgisayar kendini yeniden başlatıcak ondan sonra indirdiğiniz amd 21.10.2 driverini çalıştırın. Ondan sonra kurulumunu yapın. Yükledikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın. Ondan sonra internetinizi takabilirsiniz.
Cok karmasık hocam videosu falan yok mudur?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,974
İsim
Emre Zengin

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,974
İsim
Emre Zengin

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,974
İsim
Emre Zengin
Neden o kadar eski sürümü kullanıyorsunuz.
Bir sıkıntı cıkarmıyor mu?
Bilgisayarımın tek stabil çalıştırdığı sürüm o sürüm olduğunu buldum. Problem çıkarmadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siz dediğim gibi benim yukarıda yazdığım yöntemi uygulayın karışık hiç bir şeyi yok. Max 5 dakikalık iş.

Top Bottom