Arama sonuçları: *

1. J

Çözüldü✓ Kasa çalışıyor ekran ve ekipman ışıkları yok

Biliyorsan yardımcı ol hocam
  2. J

Çözüldü✓ Kasa çalışıyor ekran ve ekipman ışıkları yok

Usta benimde ekran açılmıyor sadece ekipmanlara ışık geliyor hatta anakartın ışıklarda yanıyor ama ne bağlarsam bağlayayım sinyal yok diyor yani hdmi bağlantısı yok veya dsp bağlantısı yok diyo napmam lazım 1662900218 Ilk başlarda dsp kablosunu tak çıkar yapınca düzeliyordu şimdi oda yok...
  3. J

Asus Tuf A15 Siyah Ekran Sorunu

Kronik sorunlu kardeşim bendede laptop kapalı iken şarjı kendi kendine bitmisti bugün iade ettim
  4. J

Çözüldü✓ RTX 2060 Ekran Kartıyla Sistem Toplama

Arkadaşlar rtx2060 ve 550w gold sertifikalı psu var kasamda corsair Carbide delta kasa Bana lazım olanlar işlemci,işlemciye uyumlu anakart,anakarta uyumlu ram ve m2 ssd yardımcı olursanız sevinirim.
  5. J

Çözüldü✓ ANAKART-RAM-SSD-İŞLEMCİ ÖNERİSİ

Ekran kartim var öbürleri yok
  6. J

Çözüldü✓ ANAKART-RAM-SSD-İŞLEMCİ ÖNERİSİ

Ustalar toplam 10K Bütçe var ona göre birşeyler onerinm ekran kartim rtx 2060
  7. J

AMD İşlemci Önerisi!

Dimi o fiyatlara ondan iyidi yok gibi
  8. J

AMD İşlemci Önerisi!

Arkadaşlar Ryzen5 5600 almayı düşünüyorum daha iyi İşlemci var mı bu fiyatlara var ise onerirseniz sevinirim.
  9. J

2.EL İslemci alirken nelere dikkat etmeliyiz?

Hocam bunu bilemeyiz ki ekran kartı alsak minind diyonuz işlemci olsa overclock diyonuz bunu anlamanin yolu yok mu
  10. J

2.EL İslemci alirken nelere dikkat etmeliyiz?

Arkadaşlar ilk defa 2.el alacağım bilgilerinizi ve tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim
  11. J

Çözüldü✓ AliExpresss'ten Bilgisayar Bileşeni alınir mı

Ustad bende işkillendim valla en iyisi kutusuz alacaksam bile 2.el almak diye düşünüyorum kullanılmış faturası bitmeye yakın gibi
  12. J

O ne demek üstad açık konuş lütfen turkiyeden gelecek mal 3 güne gelir diyor sitede gemi turkiyeden çekenleri seçtim tek korkum bozuk satmalari
  13. J

Arkadaşlar kutusuz çok ucuza işlemciler ve ram olsun anakart olsun hepsi var örneğin ryzen 7 3700x normalde 7k Aliexpresste 2500 vergi dahil şüphelenmeli miyim?
  14. J

RTX 2060 ile Uyumlu İşlemci Önerisi

Toplam 8-9K
  15. J

RTX 2060 ile Uyumlu İşlemci Önerisi

Arkadaşlar rtx 2060 ekran karti ile darbogaz yapmayacak İslemci onerisi istiyorum ve onerdiginiz islemci ile uyumlu anakart ve o anakarta uyumlu 32 gb dual channel minimum 3600 mhz ram istiyorum simdiden tesekkurler
Top Bottom