Arama sonuçları: *

1. K

R5 1600 1660 super besler mi

1660 süper her türlü. Bütçe nedir ?
  2. K

Her oyunum anlamsız kasıyor yardım

Cx1 sorunlu değil diye biliyorum,siz yine de bir hız testi yapın.
  3. K

Her oyunum anlamsız kasıyor yardım

Ssd'in Gx1 modeli mi ? Öyleyse ondan kaynaklı olabilme ihtimali var,genel olarak sorunlu bir ssd. Crystal DiskMark ile hız testi yapın.
  4. K

Çözüldü✓ Oyunda Ram Az Kullanılıyor

Birden fazla nedeni olabilir. Sisteminde bir parça nedeniyle olabilir veya oyun optimizasyonu kötüdür gibi. Sistemin nedir ?
  5. K

Çözüldü✓ Oyunda Ram Az Kullanılıyor

Hocam o 3.7 GB olan ram kullanımı değil VRAM kullanımı yani ekran kartından kullanılan bellek miktarını gösteriyor. Ram kullanımı direk 'Ram' olarak gözüküyor.
  6. K

İ3 550 e football 22 oynatırmı

Maalesef oynatmaz.
  7. K

Bilgisayar Açılmıyor.

Bios pili ve ramleri çıkar tak yaptım çözüldü. Sağolun.
  8. K

Bilgisayar Açılmıyor.

Çıkar tak yaptım,sağlam şekilde oturttum,olmadı. Ayrıca bu ışığın sönüp yanma sebebini biliyor musunuz ?
  9. K

Bilgisayar Açılmıyor.

Bilgisayar'ı normal bir şekilde açtım, bilgisayardaki parçaların ışığı yanıyor ancak görüntü gelmiyor monitöre. Daha sonra bilgisayarı kapatmak için Power düğmesine bastım ancak ışık yanıp sönüyor ve kapanmıyor. Yardımcı olur musunuz ? @Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül
  10. K

Bu ekranda ne yapacağım

Tıkladığın bölümlerin hangisinde kırmızı sil ibaresi çıkıyorsa sil. En sonda zaten geriye bir tane disk bölümü kalıyor.
  11. K

Bilgisayar Çalışıyor Ancak Görüntü Gelmiyor

Denedim,anakartın hdmı girişine taktım,sorun aynı. Ekran gözükmedi ki hiç.
  12. K

Bilgisayar Çalışıyor Ancak Görüntü Gelmiyor

Kendi pcmi ve kuzemin bilgisayarı termal macun olmak üzere detaylı temizledim. Kendi bilgisayarım sorunsuz çalışıyor ancak kuzenimde çalışmadı bir türlü. Bios pilini çıkar tak yaptım,düz kontak taktiği ile çalıştırmayı denedim,kendi ram,ekran kartını kuzenimin pcsine taktım ancak sonuç...
Top Bottom